Bokser Jake Paul kondigt eigen documentaire op Netflix aan

Binnenkort komt Netflix met een nieuwe sportdocumentaire. Althans, toch volgens Jake Paul zelf. Paul begon als YouTuber, maar is de laatste jaren meer en meer in de boksring terug te vinden. Ondertussen heeft hij een relatie met een Nederlandse schaatster én wil hij graag zijn leven delen in een documentaire over zichzelf. Die zal later dus op Netflix verschijnen.

Het turbulente leven van YouTuber en bokser Jake Paul is binnenkort te zien op Netflix. Vandaag maakten de streamingdienst en de influencer bekend dat er een documentaire aankomt. Die zal vanaf 1 augustus op Netflix te zien zijn.

Jake Paul

Jake Paul werd bekend op de app Vine samen met zijn broer Logan Paul. Later werd hij ook bekend op YouTube met zijn vlogs en prankvideo’s. In 2018 kreeg de YouTuber de boksmicrobe te pakken. Toen stond hij voor het eerst in de boksring tegen collega-YouTuber Deji Olatunji.

Hij ging verder in het boksen en een jaar later stond hij als prof in de ring. In 2022 haalde Paul zelfs de Forbes’ top 50 van best betaalde atleten. Hij had namelijk zo’n 38 miljoen dollar (36 miljoen euro) op een jaar verdiend met de sport.

In februari van dit jaar was het dan weer tijd voor de iconische wedstrijd tussen Paul en de Brit Tommy Fury, halfbroer van zwaargewichtkampioen Tyson Fury. De wedstrijd was al twee keer uitgesteld, maar uiteindelijk vond die toch plaats. Na een echte titanenstrijd besloot de jury dat Fury als beste uit de wedstrijd kwam, maar ook daarna bleef Paul zich richten op zijn carrière als bokser.

Documentaire

Ook in zijn persoonlijke leven is er ondertussen heel wat veranderd. Zo werd enkele maanden geleden namelijk bekend dat Paul ondertussen gelukkig samen is met de Nederlandse schaatster Jutta Leerdam. Dat zorgt ervoor dat de bokser nu ook heel vaak in Nederland is te vinden.

Naast zijn sportcarrière en liefdesleven, waren in het verleden ook vaak minder positieve dingen terug te vinden over Jake Paul. Zo kwam hij in 2021 nog in opspraak door beschuldigingen van seksueel misbruik. Zijn turbulente leven wordt nu in de documentaire UNTOLD: Jake Paul the Problem Child gegoten, volgens Paul is dat nodig “omdat hij nooit echt zijn verhaal heeft kunnen doen”.

UNTOLD: Jake Paul the Problem Child is vanaf 1 augustus 2023 te zien op Netflix. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...