Vierde en laatste seizoen van ‘Good Girls’ staat nu op Netflix

Goed nieuws voor alle fans van de drie badass huisvrouwen Ruby, Beth en Annie, want de dames zijn nu op Netflix te zien in het vierde en jammer genoeg ook meteen het laatste seizoen van Good Girls. Seizoen 4 was eigenlijk al een tijdje geleden te zien op de Amerikaanse zender NBC, maar werd nu pas toegevoegd aan de catalogus van Netflix. Nu kunnen we dus de gehele reeks bingen!

Good Girls debuteerde in 2018 op de Amerikaanse zender NBC en ging dus uiteindelijk vier seizoenen mee, tot de zender in juni vorig jaar deze geliefde reeks annuleerde. In de hoofdrollen zien we actrices Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman als drie huisvrouwen en moeders die te kampen krijgen met zware geldproblemen. Ze besluiten om het criminele pad op te gaan, maar dat kan niet anders dan nog meer problemen met zich meebrengen.

Good Girls

Beth (Christina Hendricks) komt erachter dat haar overspelige man blijkbaar al zijn geld uitgeeft aan zijn secretaresse, terwijl er al drie hypotheken op hun huis staan en hun rekeningen leeg zijn. Ruby Hill (Retta) heeft een dochter met ernstige gezondheidsproblemen en geen geld om deftige gezondheidszorg te betalen en Annie (Mae Whitman) dreigt haar dochter te verliezen en kan zich met haar minimumloontje geen advocaat veroorloven. Dat klinken als drie geldige redenen waarom de drie vrouwen besluiten om hun lokale supermarkt te overvallen. Maar terwijl ze dachten dat er niet al te veel te stelen viel in de kluis is de verbazing groot als ze daar een half miljoen dollar aantreffen.

Zo’n groot bedrag verstop je dus niet zomaar, maar de drie dames besluiten onderling om het geld netjes te verdelen en niet uit te geven. Om het dan vervolgens dan toch wel te doen, waarna ze ontdekken dat het geld van een criminele bende blijkt te zijn. Zo maken ze kennis met Rio (Manny Montana) en die is natuurlijk niet blij als hij een tekort van 60.000 dollar (zo’n 55.100 euro) ontdekt. Het trio zal dus creatief aan de slag moeten om dat allemaal te kunnen terugbetalen.

Waarom kijken?

Het vierde seizoen, dat uit 16 afleveringen bestaat, gaat meteen verder waar het derde seizoen eindigde. De dames moeten samenwerken met de Geheime Dienst, maar dat betekent niet dat ze willen stoppen met hun eigen (al dan niet criminele) operaties. Hoe ze eindelijk uit de nesten geraken waarin ze zoveel seizoenen geleden in terecht gekomen zijn en welke nieuwe problemen Rio deze keer voor hen zal veroorzaken, zien we in het vierde seizoen van Good Girls dat nu beschikbaar is op Netflix.

Good Girls is een reeks die je telkens weer verrast net als je denkt te weten hoe de vork in de steel zit. De grote troef van de serie is vooral de heerlijke chemie tussen de drie hoofdrolspeelsters. Als dat nog geen redenen genoeg zijn om deze reeks meteen te bingewatchen, dan hebben wij nog één laatste: Manny Montana in de rol van Rio.

Bekijk hieronder de trailer van Good Girls seizoen 4:

Kijk ook nog eens zeker tussen onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...