Vijfde en laatste seizoen ‘Aggretsuko’ staat nu op Netflix

Het vijfde seizoen van de anime Aggretsuko staat nu op Netflix. Het gaat om het laatste seizoen van de reeks over de rode panda met anger issues. Daardoor kunnen we vanaf nu dus ontdekken hoe het verhaal van Retsuko, Haida en co eindigt.

Het is een goede, maar ook slechte dag voor fans van de anime Aggretsuko. Iets meer dan een jaar na de release van het vierde seizoen staat het vijfde seizoen van de reeks nu op Netflix. Maar het slechte nieuws is dat het gaat om het laatste seizoen van Aggretsuko.

Aggretsuko seizoen 5

In de officiële trailer voor het vijfde seizoen van Aggretsuko kregen we te zien hoe Haida zich aanpast aan zijn leven zonder werk. Hij raakt verslaafd aan gamen en de grenzen tussen realiteit en de virtuele wereld lijken te vervagen. Retsuko daarentegen staat voor een gigantische uitdaging op professioneel vlak. Ze doet namelijk een worp naar een plekje in het Japanse parlement. Ondertussen gaat het ook steeds beter met haar muzikale carrière, waardoor ze een echte bekendheid wordt. 

Het vijfde en laatste seizoen van Aggretsuko bestaat opnieuw uit 10 afleveringen van elk minder dan 20 minuten. De allerlaatste aflevering duurt met 33 minuten iets langer.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vijfde en laatste seizoen van Aggretsuko:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...