Vrouw moet naar het ziekenhuis nadat ze te lang haar scheetjes inhoudt bij vriend

Het is weer tijd voor wat TikTok-nieuws! Ook deze week was er weer heel wat bizar nieuws te sprokkelen op de app. Zo deelde de Ierse Cara Clarke een verhaal waarin ze vertelde hoe ze in het ziekenhuis terecht kwam. En die reden leek nogal bizar, want het kwam doordat ze al te veel scheetjes had ingehouden in de buurt van haar vriend.

We kennen het allemaal wel, je wil een goede eerste indruk maken en doet er alles aan om geen scheetje te laten tijdens een van je dates. Toch gaat die schaamte meestal weg op het moment dat je in een gezonde relatie zit. Maar dat was niet het geval bij de Ierse Cara Clarke (@cazakid69). De 19-jarige barista kwam namelijk in het ziekenhuis terecht nadat ze haar scheetjes te lang had ingehouden. Dat deed ze namelijk altijd wanneer ze in de buurt van haar lief was.

Appendix

De 19-jarige Clarke kwam in het ziekenhuis terecht met een gesprongen appendix. Die kon er natuurlijk meteen uitgehaald worden, maar de gebeurtenis ging wel gepaard met heel wat pijn. De reden voor de gesprongen appendix was het feit dat Clarke al twee jaar geen scheetjes liet in het bijzijn van haar vriend Kyle Duffy.

In een TikTok deed de Ierse haar verhaal. De video begon met een foto van het koppel met bijschrift: “Ik en mijn vriend die ons heel comfortabel voelen bij elkaar.” Daarna ging de video over naar een filmpje waarop Cara Clarke in een ziekenhuisbed te zien was. Daarbij stond: “Ik die mijn appendix moet laten verwijderen omdat ik al twee jaar mijn scheetjes inhoud in zijn buurt.” Het lijkt ons dus een goed idee om snel voorbij die schaamte te gaan en je scheetjes in het vervolg gewoon te laten gaan!

Bekijk de TikTok hier:

Meer
Lees meer...