‘Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery’: Dit is de volledige cast

De nieuwste Knives Out komt eraan. De laatste weken regende het nieuws rond de film. Daarbij maakte Netflix officieel bekend dat die Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery zou heten. Kort daarna volgden ook de eerste namen. Ondertussen liet de streamingdienst weten dat de opnames officieel begonnen zijn.

De allereerste Knives Out kwam er in 2019. Dan maakten fans voor het eerst kennis met de iconische detective Benoit Blanc (Daniel Craig). Drie jaar later, in 2022, verscheen Glass Onion: A Knives Out Mystery. Ook die film was opnieuw een groot succes.

Ondertussen kijken fans uit naar de derde film. Daar kwam lang geen nieuws over, maar een tijdje geleden maakte regisseur Rian Johnson eindelijk de titel bekend: Wake Up Dead Man. Daarnaast bevestigde Netflix ook dat de film in 2025 zal verschijnen. Ondertussen is ook de volledige cast bekend.

Volledige cast

De voorbije weken passeerden er al heel wat namen van eventuele castleden de revue. Ondertussen is de castlijst officieel bevestigd. Zoals eerder aangekondigd zullen onder andere Cailee Spaeny (PriscillaCivil War), Josh O’Connor (Challengers), Andrew Scott (Fleabag), Glenn Close (Fatal Attraction), Mila Kunis (That 70’s Show), Kerry Washington (Scandal) en Jeremy Renner (Hawkeye) te zien zijn.

Gisteren kwamen daar ook nog Josh Brolin (Avengers), Daryl McCormack (Good Luck to You, Leo Grande) en Thomas Haden Church (Spider-Man) bij. Daarnaast keert natuurlijk ook Daniel Craig terug als Benoit Blanc.

Begin opnames

De opnames van de film zijn ondertussen ook officieel begonnen. Dat kondigde Netflix gisteren aan met een opvallende foto van Daniel Craig als Benoit Blanc. Op de foto was het personage namelijk te zien met langer haar. Dat is een grote verandering tegenover de vorige twee films, waar hij een korte coupe had. Of de look volledig zal terugkeren in Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery valt af te wachten.

Meer
Lees meer...