‘Welcome To Chippendales’: miniserie van Disney+ krijgt eerste teaser trailer

Disney heeft een eerste teaser trailer gelost van Welcome To Chippendales, een miniserie gebaseerd op het waargebeurde verhaald van Somen ‘Steve’ Banerjee, de oprichter van de Chippendales. In die eerste beelden zien we vooral hoofdrolspeler Kumail Nanjiani aan het werk. Ook blijkt al snel dat nietalles altijd even vlot verliep als wordt gedacht.

De Chippendales zijn een begrip. Het is de bekendste groep mannelijke strippers die al sinds eind jaren 70 de wereld rondtouren en zo al voor miljoenen (voornamelijk) vrouwen hebben opgetreden. Vooral hun kenmerkende outfit maakt de Chippendales iconisch en zeer herkenbaar.

Somen ‘Steve’ Banerjee

Oprichter van het gezelschap is de in India geboren Somen ‘Steve’ Banerjee. Het is over hem dat The Walt Disney Company, via zijn streamingdienst Hulu, nu een miniserie heeft gemaakt. Daaruit zal blijken dan het leven van Banerjee niet het sprookje was dat hij hoopte dat het zou worden. In de teaser valt dan ook te lezen “Deze Amerikaanse droom heeft geen happy ending“.

De true-crimereeks, waarvan nog niet bekend is hoeveel afleveringen ervan zullen zijn, zal in België meer dan waarschijnlijk te zien zijn op Disney+, via Star. De producers van Welcome to Chippendales zijn dezelfde als die van Pam & Tommy, de reeks over de iconische sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee. De rol van Somen Banerjee wordt in Welcome to Chippendales gespeeld door Kumail Nanjiani, die je kan kennen van Silicon Valley, The Big Sick, Eternals en Obi-Wan Kenobi.

In de Verenigde Staten is Welcome To Chippendales te zien via Hulu vanaf 22 november. Wanneer de minireeks bij ons zal verschijnen, is nog niet bekendgemaakt.

Bekijk hier de eerste teaser van Welcome To Chippendales:

Welcome to Chippendales verschijnt later bij ons op Disney+

Meer
Lees meer...