Left Right
scrollTop top

‘Who Killed Sara?’ lost trailer voor seizoen 2 met nog meer doden en leugens


who-killed-sara-season-2
© Netflix

Netflix heeft een trailer gelost voor het tweede seizoen van de Mexicaanse succesreeks Who Killed Sara?. Daarin zien we dat er ons opnieuw heel wat moorden, leugens, seks en mysterie staat te wachten.

Who Killed Sara? staat amper één maand op Netflix, maar groeide in die tijd al uit tot één van de grootste successen van de streamingdienst. Met 55 miljoen huishoudens die de reeks al bekeken, is het zelfs de best bekeken niet-Engelstalige reeks ooit. Daarmee doet de Mexicaanse serie dus beter dan onder andere Lupin, Casa de Papel, Kingdom en Elite.

De spannende trillerserie Who Killed Sara? gaat over Alex Guzman (gespeeld door Manolo Cardona) die ten onrechte achttien jaar in de gevangenis zat voor de moord op zijn zus Sara. Eens hij vrij is, is Alex vastbesloten om wraak te nemen op de familie Lazcano die hem erin geluisd heeft.

Meer mysterie

In de trailer van het tweede seizoen van Who Killed Sara? zien we iets waar de seizoensfinale van seizoen 1 al op zinspeelde: Sara is misschien niet wie ze leek te zijn. “Ik heb dingen over Sara’s verleden ontdekt”, horen we Alex zeggen. Ook de samenvatting van Netflix bevestigt dat: “Alex Guzman moet zijn ergste nachtmerrie onder ogen zien: de ware persoonlijkheid van zijn zus Sara, die hij duidelijk nooit heeft gekend”.

Naast dat mysterie zien we dat de trailer heel wat in huis heeft dat we gewoon zijn uit het eerste seizoen van Who Killed Sara?, namelijk nog meer spanning, moorden en chaos. Seizoen 2 verschijnt op 19 mei op Netflix.

Bekijk de trailer van seizoen 2 van Who Killed Sara?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update