‘wtFOCK’: Veerle Dejaeger (Zoë) en Nathan Naenen (Senne) beantwoorden vragen fans: “Mijn mama vond de seksscènes heel mooi”

wtFOCK is begonnen aan het vijfde en laatste seizoen. Om dat gepast in te zetten, hebben alle acteurs enkele prangende vragen van hun fans beantwoord. En dat levert vijf interviews op, waarbij – net zoals in de reeks – geen enkel onderwerp taboe was.

Het vijfde seizoen van wtFOCK is deze week van start gegaan. In dat seizoen, dat ook het laatste van de reeks zal zijn, ligt de focus op Yasmina. Op dit moment kan je dus online kijken naar de fragmenten uit de reeks in realtime en je kan natuurlijk ook de personages volgen op Instagram. Daar kregen fans van de reeks de kans om vragen te stellen aan hun favoriete acteurs. Zo ging het er bij Veerle Dejaeger en Nathan Naenen aan toe.

Pijnlijke kusscènes

Voor de interviews werd de cast ingedeeld in duo’s. Het eerste duo was Veerle Dejaeger en Nathan Naenen, die in wtFOCK het koppel Zoë en Senne spelen. Zij kregen – uiteraard – heel wat vragen over hun romance op het scherm. Die was voor Veerle soms letterlijk pijnlijk. “Senne moest zich altijd scheren want mijn gezicht was echt geschaafd van al die knuffels en kusjes. Ik denk zelfs dat je in die scène kan zien dat ik rode vlekjes heb.”

Verder komen we te weten dat Nathan compleet het tegenovergestelde is van zijn personage, de bad boy Senne. Veerle bevestigt dit met de woorden: “Hij is echt een puppy”. Verder komen we ook te weten dat Veerle eigenlijk niet blond is en dat ze voor haar rol als Zoë zelfs lang bruin haar had. Nathan vertelt ook over de moeilijkste scène. Het ging om de scène waarin hij boos moet worden op Veerle. Maar het probleem was niet het boos worden, maar wel zijn schoenen. Die zaten zo slecht dat hij niet normaal kon lopen en enkel kon huppelen. En dat paste nu niet bepaald bij de scène.

“Mijn mama vond de seksscènes heel mooi”

Ook het onderwerp seksscènes komt aan bod, waarbij de mama’s van zowel Veerle als Nathan het “heel mooi” vonden. Tot slot bevestigen de twee ook dat hun romance op het scherm blijft en dat ze dus geen koppel vormen in het echte leven. Maar ze hebben wel “een heel oprechte echte vriendschap” die ze nooit gehad zouden hebben zonder wtFOCK.

Bekijk hier het volledige interview met Veerle (Zoë) & Nathan (Senne):

Bekijk hier de andere interviews met de acteurs van wtFOCK

wtFOCK is nu te volgen via wtfock.be. Elke vrijdag verschijnt het weekoverzicht op goplay.be.

Meer
Lees meer...