‘wtFOCK’: Yara Veyt (Luca) en Nora Dari (Yasmina) beantwoorden vragen fans: “Op de set aankomen, was als thuiskomen”

wtFOCK is begonnen aan het vijfde en laatste seizoen. Om dat gepast in te zetten, hebben alle acteurs enkele prangende vragen van hun fans beantwoord. En dat levert vijf interviews op, waarbij – net zoals in de reeks – geen enkel onderwerp taboe was.

Het vijfde seizoen van wtFOCK is deze week van start gegaan. In dat seizoen, dat ook het laatste van de reeks zal zijn, ligt de focus op Yasmina. Op dit moment kan je dus online kijken naar de fragmenten uit de reeks in realtime en je kan natuurlijk ook de personages volgen op Instagram. Daar kregen fans van de reeks de kans om vragen te stellen aan hun favoriete acteurs. Zo ging het er bij Yara Veyt en Nora Dari aan toe.

“Heftigste periode van m’n leven”

Yara herkent zichzelf wel in haar personage Luca. “Ik denk dat ik wel even positief ben als Luca. Ik neig ook wel naar het nonchalante van Luca, maar ik ben wel bedachtzamer.” Als ze de kans zouden krijgen om een andere rol te spelen in wtFOCK dan zouden ze allebei voor een compleet andere rol gaan. Zo zou Nora graag een bitch als Britt gespeeld hebben, of de naïeve Amber. Yara vindt Jana dan weer een heel mooi personage om te spelen.

Voor Nora was het filmen van de reeks soms zwaar. “Ik heb de heftigste periode van m’n leven meegemaakt tijdens het filmen van wtFOCK. En ik weet niet wie ik nu zou zijn als ik wtFOCK niet had. Want dat heeft me echt rechtgehouden tijdens die periode, de andere meisjes hebben me echt rechtgehouden.” Nora heeft zelf ook geleerd om kordater te zijn. Haar personage Yasmina nam geen blad voor de mond en dat probeert ze nu ook te doen. Ook Yara had veel aan wtFOCK: “Elke dag op de set aankomen, voelde een beetje als thuiskomen.”

Bekijk hier het volledige interview met Yara Veyt (Luca) en Nora Dari (Yasmina):

Bekijk hier de andere interviews met de acteurs van wtFOCK

wtFOCK is nu te volgen via wtfock.be. Elke vrijdag verschijnt het weekoverzicht op goplay.be.

Meer
Lees meer...