XINK lost nieuwe single ‘Misschien’

XINK is terug! Ze doen het nu zonder uitroepteken en bijna allemaal vanop tram 3, maar hun liefde voor muziek is nooit verdwenen. Vorige maand kondigde de groep, bestaande uit twee keer twee broers, een comebackconcert aan. Maar nu is er ook nieuw werk.

XINK kondigde vorige maand aan dat ze op 23 februari 2023 een reünieconcert zouden houden. Daarvoor was echter zo veel interesse dat het concert al in tien minuten uitverkocht was. De band kondigde daarop meteen een tweede concert aan, één dag later, op vrijdag 24 februari 2023. Maar ook daarvoor vlogen de tickets in minder dan anderhalf uur tijd de deur uit. Dus werden er nog twee concerten toegevoegd aan de planning, op donderdag 23 maart 2023 en maandag 27 maart 2023. En ook die waren in enkele dagen de deur uit. XINK speelt dus volgend jaar vier uitverkochte concerten en daarbij zullen ze niet enkel de hits uit hun tienerjaren moeten spelen.

Misschien

XINK liet vandaag namelijk een gloednieuw nummer los op de wereld. De single kreeg de naam Misschien en klinkt toch iets meer ingetogen en volwassen dan de nummers die we van de groep gewoon zijn. Dat mag natuurlijk niet verbazen. Het gaat namelijk om het eerste nieuwe werk van XINK sinds Give us a future uit 2007, 15 jaar geleden.

Misschien heeft nog steeds duidelijk de XINK-stempel. Zo doet de groep het nog steeds in het Nederlands en meezingbare lyrics. Daarnaast zingen ze ook nog steeds over wat hun fans (die ondertussen toch ook al wat jaren ouder zijn geworden) bezighoudt, in dit geval de onzekerheid van het leven.

Beluister Misschien van XINK hier op Spotify:

Amsterdam

Naast hun nieuwe single heeft XINK nog meer leuk nieuws aangekondigd. De groep zal namelijk ook optreden in Amsterdam. In de Nederlandse hoofdstad zullen ze te zien zijn op 27 februari 2023 in Tolhuistuin. Tickets voor dit concert zijn vanaf vrijdag 11 november te koop via de website van Paradisio.

Meer
Lees meer...