XINK na 4 uitverkochte AB’s nu ook in Lotto Arena

De comeback van XINK is compleet. Na vier uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique en een aangekondigd concert op Rock Werchter deze zomer, moet ook de Lotto Arena eraan geloven. De Kempense rockers staan er op 29 maart 2024. Ook laat de groep weten dat ze nieuwe muziek gaan maken.

Exact twintig jaar na hun deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival staat XINK er weer, en hoe. Met nieuwe muziek en verschillende concerten veroveren ze terug de harten van de mensen die zich het Junior Eurovisiesongfestival in 2003 nog kunnen herinneren.

Comeback

Al twee keer kon XINK de AB vol krijgen. Ook aanstaande donderdag 23 maart en maandag 27 maart is de AB uitverkocht. De fans kunnen er dus maar geen genoeg van krijgen. Na de vier shows in de AB is het wachten tot Rock Werchter om hen nog eens bezig te zien. Op 1 juli openen ze daar de Main Stage.

Vandaag kondigt de band aan dat ze op 29 maart 2024 in de Lotto Arena gaan spelen. Daar zullen onder andere oude nummers als De vriendschapsband te horen zijn, maar ook hun nieuwe single Misschien en nog ander ongehoord materiaal.

Jeugdidolen

XINK vertegenwoordigde ons land in 2003 tijdens het Junior Eurovisiesongfestival. De Kempenaars werden er 6de. In 2009 stopte de groep en gingen de leden elk hun eigen weg. De band bestaat uit Thomas Valkiers (gitaar), Philip Valkiers (bassist), Niels Meukens (drummer) en Jonas Meukens (leadzanger).

Meer
Lees meer...