Left Right
scrollTop top

Zijn ‘Temptation Island’-Rodanya en Morgan dan toch weer samen?


Rodanya Morgan Temptation Island
© Instagram Rodanyakelsey

Temptation Island-deelnemers Rodanya en Morgan verwachten samen een kindje. Al is dat niet helemaal samen. Rodanya en Morgan waren namelijk al geen koppel meer toen Rodanya haar zwangerschap bekend maakte. Later liet ze daarover ook weten dat ze haar kind alleen zal opvoeden. Maar nu lijkt het er toch op dat Morgan z’n taak als vader zal opnemen. Meer nog: het lijkt erop dat de twee opnieuw een koppel vormen.

Het grootste drama van Temptation Island dit jaar kwam pas na de eigenlijke reeks. In de allerlaatste aflevering van het seizoen kwamen de leugens van Rodanya aan het licht en kwam er toch nog een einde aan haar relatie met Morgan. Maar enkele maanden later werd duidelijk dat ze zwanger was. En de vader is, jawel, Morgan.

Papa Morgan

Aanvankelijk wilde Rodanya niet zeggen wie de vader van haar ongeboren kindje is, maar al snel vertelde ze toch dat het wel degelijk haar ex Morgan was. Daarbij maakte ze wel duidelijk dat ze haar kind alleen zal opvoeden en dat Morgan niets met het kindje te maken zal hebben.

Maar niet veel later vertelde Morgan in een video dat hij er juist wél wil zijn voor zijn kindje. Rodanya daarentegen bleef volhouden dat Morgan loog en dat hij zijn taak als vader niet zou opnemen. Maar nu lijkt hij er toch te zijn voor Rodanya en haar baby.

Babyborrel

Rodanya Morgan Temptation Island
Instagram rodanyakelsey, morgancyriel

Dit weekend hield Rodanya de babyborrel ter ere van haar zoontje. Daarop waren heel wat deelnemers van het afgelopen seizoen van Temptation Island aanwezig. Maar er was ook een andere opvallende gast.

Morgan, die volgens Rodanya niets te maken wilde hebben met het kind, was toch aanwezig op de babyborrel. Meer nog, het leek er zelfs op dat hij en Rodanya opnieuw close waren. Zo postte Demi zelfs een foto met een paar hartjes-emoji’s bij Rodanya en Morgan. Zouden de twee dan toch weer een koppel zijn?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  691.854
 • Aantal
  doden
  20.726