Zo stem jij je make-up af op de zomer

Een zwoele zomer en zware make-up? Geen goede match als je het ons vraagt! Bij warme temperaturen willen we er fris en fruitig uitzien, met een natuurlijke make-uplook. Maar door de hitte kan je mascara uitlopen, je foundation gaan vlekken … en daar willen we liever aan ontsnappen. Met een felle lipstick of frisse oogschaduw kom je al een heel eind en daarom hebben we hier onze favorieten op een rijtje gezet .

Basis

In de zomer kies je best voor foundations met SPF of een BB-crème met lichte dekking, zodat je op elk ogenblik beschermt bent tegen de zon. Op zoek naar nog iets lichter? Een dagcrème met SPF volstaat al! No worries, je wordt nog steeds bruin ? 

  1. Lancôme Teint Idole Ultra Wear foundation

De long-lasting make-up Teint Idole Ultra Wear matteert je huid en geeft glans geen kans. Dankzij de hoge dekking die de hele dag mooi blijft zitten, hoeft je make-up niet bijgewerkt te worden. De foundation camoufleert roodheid, vergrote poriën en andere oneffenheden. Bovendien is hij fluweelzacht en mat, zonder het masker-effect.

  1. Missha M Perfect Cover BB-crème

Een smetteloze look, voldoende hydratatie en een geweldige conditie van je huid – de BB-crème Missha M Perfect Cover is fantastisch omwille van zijn multifunctionaliteit, de hoge dekking en de aangename textuur. Hij egaliseert de huid perfect, camoufleert imperfectie en beschermt haar tegelijk tegen de schadelijke invloed van de zon.

Voor meer BB-crèmes kan je hier terecht.

  1. Clarins UV PLUS Anti-Pollution Day Screen Multi-Protection

De samenstelling van deze beschermende dagcrème is zo ongelooflijk licht dat je haar niet zal voelen op je huid. Toch gaat ze doeltreffend de schadelijke effecten van zonlicht tegen en houdt ze je huid jeugdig, fris en stralend.

Highlighter 

Die ultieme summer glow op je gezicht? Dat kan met een mooie highlighter op je sleutelbeenderen! Hier vind je een uitgebreid gamma terug van de mooiste highlighters.

  1. Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch

Deze highlighter-stick is geschikt voor àlle huidtypen, geef je een frisse uitstraling en verstopt de donkere delen van je gezicht. Kortom, je straalt!

  1. Bobbi Brown Mini Highlighting Powder 

De brightener Bobbi Brown Mini Highlighting Powder geeft je gezicht een gezonde uitstraling vol vitaliteit. En hij ziet er ook nog eens prachtig uit! ? 

Ogen 

Waterproof mascara is je vriend in de zomer! Hij zorgt er namelijk voor dat je met volle wimpers een verfrissende duik in het water kunt nemen of onbezorgd kan zweten in het zonnetje. Zo heb je geen last van uitgelopen mascara. Je verwijdert waterproof mascara gemakkelijk met een make-up remover op oliebasis. Je vindt hier een mooi overzicht terug van kwaliteitsvolle mascara’s.

  1. Lancôme Monsieur Big Waterproof

De mascara voor volume Lancôme Monsieur Big Waterproof heeft een waterproof-formule en geeft je wimpers tot 12 keer meer volume, een ongekende lengte en een dramatische look en is tot 24 uur lang bestand tegen regen, zee, tranen en zweet.

De zomer vraagt om frisse kleurtjes op je oogleden! Een zomers oogschaduwpalletje zou dan ook niet misstaan in je beautycase. Hier vind je alvast een heleboel inspiratie. Maar dit oogschaduwpalet hieronder is onze favoriet voor deze zomer!


7.  MAC Cosmetics Art Library: It’s Designer oogschaduw palette

Creëer een betoverende én zomerse look met één van deze prachtige kleuren op je oogleden. Er zitten zowel glinsterende als matte oogschaduw bij, perfect om te combineren ! 

Lippen 

Je hoeft eigenlijk amper (of helemaal geen) make-up te dragen om te stralen. Soms kan een simpele lipstick in een fleurig kleurtje je gezicht al helemaal oplichten ? Even aanbrengen ét voilà !

  1. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture

Deze lipstick met hydraterende werking is perfect voor in de zomer. Je lippen zijn continu gehydrateerd en kunnen niet uitdrogen met het warme weer. Plus, het frisse kleurtje op je lippen maakt je zomerse look helemaal af. 

Meer
Lees meer...