Zou jij ‘Squid Game’ overleefd hebben? Check het hier nu!

Hoewel we allemaal liever niet echt zouden meedoen aan de vreselijke spelletjes in Squid Game, zijn veel kijkers wel benieuwd of zij al dan niet als overwinnaar uit de bus zouden kunnen komen. Dat je nu ontdekken via een eenvoudig meerkeuzespel dat Netflix maakte voor YouTube.

De hitserie van het moment is Squid Game. De negendelige Zuid-Koreaanse reeks op Netflix gaat over 456 mensen met geldproblemen die via enkele eenvoudige kinderspelletjes de kans krijgen om een prijzenpot van 45,6 miljard won (33 miljoen euro) te winnen. Al snel blijkt echter dat er ook een luguber kantje aan het spel is: wie faalt, sterft. Dit razend spannende concept lokte al miljoenen kijkers en zorgt ervoor dat Squid Game volgens Netflix goed op weg is om hun populairste serie ooit te worden. 

We hopen uit de grond van ons hart dat je zelf nooit op leven en dood moet spelen zoals in Squid Game, maar toch is er uiteraard bij velen wel enige nieuwsgierigheid. Wie de tweede opdracht thuis wil proberen, kan hier het recept vinden om zelf dalgona suikerkoekjes te maken.

Dilemma’s

Om te weten of je de eindoverwinnaar van het spel zou kunnen worden, kan je nu op YouTube terecht. The Swoon, een kanaal dat content maakt over de Koreaanse series en films van Netflix, postte daar namelijk een leuke test over Squid Game.

Aan de hand van enkele dilemma’s kan je daar ontdekken hoe lang jij zou overleven. Zo ontvang je in de eerste video je uitnodiging. Op het einde krijg je de vraag of je wil meespelen of liever gewoon wegwandelt. We kunnen je alvast verklappen dat dat laatste geen optie is. Dan krijgen je schuldeisers je namelijk te pakken en sterf je. Welke keuzes je daarna moet maken, zal je zelf moeten ontdekken.

Test hier hoe jij het ervan af zou brengen in Squid Game

Lees ook:

Meer
Lees meer...