Zuid-Koreaanse actiefilm ‘Badland Hunters’ met Don Lee krijgt trailer

De volgende Zuid-Koreaanse film op Netflix komt eraan. Het gaat deze keer om de spectaculaire actiefilm Badland Hunters, waarvan we nu een eerste veelbelovende trailer hebben. De hoofdrol in Badland Hunters wordt gespeeld door Don Lee, bekend van Train to Busan en Eternals van Marvel.

Ook in het nieuwe jaar zal Netflix blijven inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Daarbij horen niet alleen nieuwe series, zoals Doctor Slump en The Bequeathed, maar ook heel wat nieuwe films. Een van de grootste namen op dat vlak is ongetwijfeld de blockbuster Badland Hunters. Die film volgt op Concrete Utopia, maar kan ook als een losstaand verhaal gezien worden.

Don Lee

Badland Hunters vertelt het verhaal van een Seoul dat na een aardbeving in apocalyptische wildernis is veranderd. In die wereld is overleven een luxe en worden de weinige mensen die er nog zijn dagelijks zwaar op de proef gesteld door de natuur en de omstandigheden.

In die wilde woestijn is de jager Nam-san een van de personen die er het best in slaagt te overleven. Zijn rol wordt gespeeld door de internationaal bekende acteur Don Lee (Eternals). Hij krijgt steun van zijn jonge partner Choi ji-wan, gespeeld door Lee Jun-young. Die is vooral bekend als Jun van de boyband U-KISS, maar speelde ook al onder andere mee in D.P..

Samen proberen ze het op te nemen tegen de bizarre dokter Yang Gi-su, gespeeld door Lee Hee-joon (Vincenzo). Die is bezig met gruwelijke experimenten op mensen en ontvoerd daarvoor Suna, gespeeld door Roh Jeong-eui (18 Again). Nam-an, Choi ji-wan en nog enkele anderen waaronder de militair Eun-ho, gespeeld door Ahn Ji-hye (In Her Place), zullen Suna proberen redden.

Heo Myung-haeng

De trailer van Badland Hunters belooft alvast heel wat spectaculaire scènes. Die zijn het werk van de debuterende regisseur Heo Myung-haeng. Die begon zijn carrière als acteur en was zo onder andere te zien in de bekroonde film Old Boy. Daarna werkte hij als Martial Arts Director mee aan heel wat succesvolle films en series, zoals Narco-Saints en Jung_E op Netflix. Die ervaring neemt hij nu dus mee als regisseur van Badland Hunters.

Bekijk hier de trailer van Badland Hunters:

Badland Hunters verschijnt op vrijdag 26 januari op Netflix.

Meer
Lees meer...