Zuid-Koreaanse remake ‘La Casa de Papel’ krijgt officiële trailer

Op vrijdag 24 juni verschijnt Money Heist: Korea – Joint Economic Area op Netlix. Het gaat daarbij om de Zuid-Koreaanse remake van de populaire Spaanse reeks La Casa de Papel. De reeks kreeg vandaag een officiële trailer en die toont dat de reeks op verschillende vlakken zal afwijken van het Spaanse origineel.

Goed nieuws voor wie La Casa de Papel mist, want de reeks krijgt binnenkort een Zuid-Koreaanse versie. Die versie kreeg de naam Money Heist: Korea – Joint Economic Area en zal op verschillende vlakken verschillen van de Spaanse versie. Zo krijgen we al duidelijk te zien in de trailer.

Officiële trailer

Netflix deelde vandaag de trailer van Money Heist: Korea – Joint Economic Area waarin we al heel wat meer te weten komen over het verhaal. De reeks speelt zich af in de nabije toekomst, waarbij er een compromis is tussen Noord- en Zuid-Korea op economisch vlak. Daarbij is er een gedeelde economische zone aangelegd, waar het nieuwe geld gedrukt wordt. En daar wil de Zuid-Koreaanse Professor gebruik van maken. Net zoals in de Spaanse versie stelt hij daarvoor een team van topcriminelen samen die zullen proberen om dé overval van de eeuw te plegen.

Hoewel het gaat om een remake van La Casa de Papel, wordt in de trailer al meteen duidelijk dat het geen exacte kopie wordt van het origineel. Zo krijgen we een heel nieuwe laag bij het verhaal die gebaseerd is op de verhoudingen tussen Noord- en Zuid-Korea. Omdat de overval plaatsvindt in het gedeelde economische gebied (de Joint Economic Area) tussen Noord- en Zuid-Korea zijn er bij de gijzelaars inwoners van de twee Korea’s. En die worden door het team tegen elkaar uitgespeeld.

Bekijk hier de officiële trailer voor Money Heist: Korea – Joint Economic Area:

Money Heist: Korea – Joint Economic Area verschijnt op vrijdag 24 juni op Netflix. Tot dan kan je de tijd doden met een reeks uit onze top 50 met het beste van de streamingdienst.

Meer
Lees meer...