5 cadeautips om je partner te verwennen

Valentijn is achter de rug en het lijkt nog een eeuwigheid wachten tot de Kerstman weer uit de schoorsteen kruipt. Nu is het de moment om eens verrassend uit de hoek te komen. Ben je geen held in het vinden van het ideale geschenk? Geen nood. Hieronder lees je enkele reddende cadeautips voor elke prijsklasse. Geen dank. 

1. Quality time at the movies. Een gezellig avondje in de cinema kan wonderen doen. Hap samen naar adem, deel een lach en pink tegelijk een traan weg. Cinema Deluxe (cava) of Delicious Movie Nights (buffet), er zal ongetwijfeld wel iets bijzitten dat jullie samenbrengt.

Richtprijs: 14.95 euro

2. Workshop. Heeft je partner wel eens Picasso, Shakira of Sergio Herman allures? Make it happen! Voor 1 dag althans. Schrijf je in voor een creatieve workshop en beleef de dag van jullie leven. 

Richtprijs: 15 euro

3. Huisnaambord. Bloemen vergaan maar een huisnaambord blijft bestaan. Kies daarom eens voor een blijvende cadeau zoals bijvoorbeeld huisnaambord. Op dit bord kan je niet alleen je huisnummer laten drukken, maar ook een leuke foto of tekst.

Richtprijs: 24.95 euro

4. Cadeaubox. Je kan het nog zo gek niet bedenken of je hebt er een cadeaubox voor. Skydiven, wellnessen of dineren bij kaarslicht, …  Het kan allemaal. Dit is het ideale cadeau indien je niet weet welke activiteit je partner het liefst prefereert. Handig aan dit cadeau is dat je het online kan kopen en je een cadeaubox kan omruilen naar een andere activiteit naar keuze.

Richtprijs: 105 euro

5. Verrassingsreis naar een exotische bestemming. Aloha Hawaii! Hawaii is een van de meest wonderschone bestemmingen ter wereld. De zonovergoten eilanden en bounty stranden bieden voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een actieve dagbesteding, cultureel uitstapje of dagje luieren aan het strand. Doe gewoon eens zot!

Richtprijs: 5800 euro

Meer
Lees meer...