‘Uncharted’ met Tom Holland komt op 16 februari uit: Bekijk hier een eerste fragment

Tom Holland is de laatste tijd een van de meest gevraagde namen in Hollywood. De acteur scoort op dit moment nog steeds zeer goed met Spider-Man: No Way Home, maar binnenkort komt daar nog een film bij. Vanaf 16 februari 2022 kan je in de bioscoop gaan kijken naar Uncharted, gebaseerd op de gelijknamige videogame. Sony Pictures deelt nu een eerste fragment.

Binnen een kleine twee weken, op woensdag 16 februari, komt Uncharted in de zalen. De film is gebaseerd op een videogame, waarin personage Nathan Drake op zoek gaat naar een verborgen schat. Omdat het spel zo een succes was, besliste producent Sony Pictures om het te verfilmen. Die verfilming, met Tom Holland in de rol van Drake, komt nu dus heel binnenkort uit.

Nathan Drake

Uncharted volgt Nathan Drake op zijn zoektocht naar kostbare schatten over de hele wereld. De film is gebaseerd op een gelijknamig spel voor de PlayStation, ook van Sony. In de game leek Drake een dertiger, maar voor de film werd toch voor een jongere acteur gekozen.

Met Tom Holland heeft de producent wel een goede keuze gemaakt, want de 25-jarige Brit is op dit moment één van de populairste acteurs ter wereld. Holland wordt in de film bijgestaan door onder andere Mark Wahlberg in de rol van Victor Sullivan. Samen met Sullivan, of Sully voor de vrienden, zal Nathan op een Indiana Jones-manier zoek gaan naar verborgen schatten over de hele wereld. Tijdens die tocht komt hij ook heel wat te weten over zijn verdwenen broer, Sam.

Cast

Het is al de tweede keer in een heel korte periode dat Tom Holland te zien is in een belangrijke film van Sony Pictures. Eind december veroverde hij de cinemazalen al als Spider-Man in No Way Home. En het lijkt erop dat de acteur ook in deze rol op een warme ontvangst zal kunnen rekenen, als we kijken naar de populariteit van de videogame. Naast Holland zal dus ook Mark Wahlberg te zien zijn en ook Sophia Ali (Truth or DareGrey’s Anatomy), Tati Gabrielle (YouChilling Adventures of Sabrina) en Antonio Banderas (Zorro) maken deel uit van de cast.

Bekijk hier een exclusief fragment uit Uncharted:

Uncharted is vanaf woensdag 16 februari te zien in de Belgische bioscopen.

Meer
Lees meer...