9 tips om een langeafstandsvlucht te overleven

Langeafstandsvluchten zijn nooit leuk. Eigenlijk wil je gewoon zo snel mogelijk aankomen op je vakantiebestemming. Neem zeker een HP Pavilion x2 tablet mee, want met een 11 uur durende batterij kan je eeuwig naar films kijken, boeken lezen, spelletjes spelen en voor je het weet is de vlucht zo voorbij. Hier nog wat enkele tips: 

1. Download verschrikkelijk veel apps op je tablet: games, games, games 

Er is niets tijdrovender dan heel veel spelletjes spelen. Voor je het weet is je vlucht zo voorbij. 

2. Voor de vrouwen: een Survival Kit 

De ultieme Survival Kit om een langeafstandsvlucht te doorstaan. Een beetje handcrème, gezichtscrème, lippenbalsem is essentieel om uitdroging te voorkomen. 

3. Slapen 

Neem ook een nekkussentje, een slaapmasker en oordoppen mee. De ideale combinatie om op een vliegtuig in slaap te vallen. Het liefst draag je geen strakke kledij, dan slaap je nog beter. 

4. Drink veel water

Neem regelmatig een slokje om gehydrateerd te blijven. Drink zeker geen water van de kraantjes, dat is echt niet drinkbaar en bevat soms bacteriën.

5. Praat tegen je buren

Babbelen met je buur kan nooit kwaad. Misschien klikt het wel en blijven jullie friends voor het leven. Of ga natuurlijk vanachter bij de stewardessen zitten, die vinden het altijd leuk en zijn super sociaal. Meestal hebben ze ook veel te vertellen.   

6. Neem een extra dekentje mee

Soms wordt de temperatuur zo koud in het vliegtuig dat het dunne dekentje dat je krijgt niet genoeg is. Neem zeker een extra dekentje mee, of een warme sweater. Extra sokken zijn ook aanbevolen om geen koude voeten te hebben tijdens je vlucht. 

7. Beweeg

Maak af en toe een wandeling als je op een airbus zit, dat is goed voor je bloedcirculatie. Doe desnoods wat oefeningen terwijl je zit. Tip: niet bewegen wanneer ze langskomen met de drinks. 

8. Laad je tablet/smartphone/pc 100% op voor je vertrekt 

Geloof me, je wil echt niet zonder zitten!

9. En last but not least 

Geniet van het uitzicht! 

Overleef elke lange afstandsvlucht met een HP Pavilion x2. Gegarandeerd uren filmplezier!

Meer
Lees meer...