Marthe van K3 is zwanger en zal vervangen worden tijdens deel komende K3-tour

Marthe De Pillecyn, aka Marthe van K3, is in verwachting van haar eerste kindje. Daarmee wordt ze het tweede K3’tje van de huidige formatie dat mama wordt. Hanne verwelkomde in 2022 haar eerste kindje. Door haar zwangerschap zal Marthe tijdens een deel van de komende tour van K3 vervangen worden.

Marthe De Pillecyn (28) en haar echtgenoot Sinerjey Meyfroodt verwachten hun eerste kindje samen. Nadat er eerder al geruchten opdoken, werd het nieuws nu ook officieel bevestigd door Studio 100.

Marthe

Marthe van K3 is zwanger. De zangeres, die sinds 2015 deel uitmaakt van het trio, is sinds 2019 samen met Studio 100-choreograaf Sinerjey Meyfroodt, met wie ze in 2022 ook in het huwelijksbootje stapte. Nu maken de twee zich dus klaar voor de volgende stap in hun relatie.

Studio 100 laat ook weten dat Marthe voorlopig nog verder zal optreden met Hanne en Julia, maar dat ze voor een deel van de show ‘K3 Zeesterren’ vervangen zal worden. Wie de vervanger wordt, heeft Studio 100 nog niet laten weten. Maar het zal gaan om een “waardige vervanger”. Toen Hanne zwanger was, werd zij vervangen door Diede, die te zien was in K2 zoekt K3.

Studio 100 is blij met het nieuws. “Zo’n heugelijk nieuws creëert altijd een mooi moment. We zijn ontzettend blij voor Marthe en feliciteren haar van harte!”, klinkt het. K3 is net terug van een maand opnames in Malta voor hun nieuwe film K3 en het lied van de zeemeermin. Het is nog niet geweten vanaf wanneer het “zwangerschapsverlof” van Marthe zal beginnen.

Meer
Lees meer...