‘The Last of Us’: Bekijk hier de eerste teaser van het tweede seizoen

Goed nieuws voor de fans van The Last of Us. HBO heeft namelijk zojuist een teaser gedeeld met nieuwe beelden van het aankomende tweede seizoen. Dat nieuwe seizoen verschijnt in de loop van 2025.

26 september staat in de gamefranchise van The Last of Us bekend als “Outbreak Day”. Het is namelijk de dag waarop in het spel de apocalyps door het cordycepsvirus begint. HBO weet dat die datum symbolisch heel belangrijk is bij de fans van de games en de serie en komt dan ook jaarlijks met iets groots op die dag.

Vijf jaar later

Dit jaar was die verrassing een uitgebreide teaser van het tweede seizoen. Dat nieuwe seizoen speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen af. Die periode verliep zeer vredevol, maar daar dreigt nu verandering in te komen. Het gezamenlijke verleden van Joel, gespeeld door Pedro Pascal, en Ellie, gespeeld door Bella Ramsey, begint hen in te halen. Ze beginnen met elkaar in conflict te raken en bevinden zich in een wereld die nog gevaarlijker en onvoorspelbaarder is dan degene die ze achterlieten.

Van dat conflict en het gevaar krijgen we al korte fragmenten te zien in de nieuwe trailer. Verder zien we ook de eerste beelden van enkele nieuwe castleden. Zo zal actrice Kaitlyn Dever (Beautiful BoyDopesick) de belangrijke rol van Abby op zich nemen. Daarnaast krijgen we ook Young Mazino (BEEF) te zien als Jesse en Catherine O’Hara (Schitt’s Creek) in een nog onbekende rol.

Bekijk hier de nieuwe teaser van The Last of Us:

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...