‘The Last of Us’ voegt opnieuw castlid toe voor tweede seizoen, ook ‘BEEF’-acteur zal te zien zijn

Het nieuws rond het tweede seizoen van The Last of Us staat niet stil. Nadat eerder deze week al bekend raakte dat actrice Kaitlyn Dever de cast zou vervoegen, wordt er opnieuw een naam genoemd. Het gaat om acteur Young Mazino die eerder al te zien was in de Netflixreeks BEEF.

The Last of Us was een van de beste series van het jaar 2023. De reeks ging in januari van start en liep tot maart. Wekenlang hield de serie, die gebaseerd is op de gelijknamige game, de wereld in de ban. Uiteindelijk werd aangekondigd dat er een tweede seizoen zou komen.

Maar wanneer de opnames precies van start zullen gaan, is nog niet bekend. Dat acteurs Bella Ramsey en Pedro Pascal opnieuw van de partij zouden zijn als Ellie en Joel werd wel al bevestigd. Daarnaast zal dus ook Kaitlyn Dever opduiken in het nieuwe seizoen én nu dus ook Young Mazino.

The Last Of Us

The Last of Us speelt zich af in een postapocalyptische wereld, twintig jaar na de vernietiging van de moderne beschaving. Overlever Joel wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een meedogenloze, hartverscheurende reis door de Verenigde Staten waarin Joel en Ellie op elkaar aangewezen zijn om te overleven.

De reeks werd al snel een enorm succes. Het was dan ook geen verrassing toen werd bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zou komen. Dat vervolg zal zich vooral gaan focussen op het tweede deel van het spel, waar nog enkele andere belangrijk personages hun intrede zullen maken.

Jesse

Dat we in het tweede seizoen kennis zullen maken met Abby, raakte eerder deze week dus al bekend. Daarvoor heeft de productie Kaitlyn Dever aan boord gehaald. Zij was eerder al te zien in onder andere Booksmart, Beautiful Boy en Dopesick. Vandaag doet Max (het vroegere HBO Max, red.) er nog een naam bij. Ook acteur Young Mazino is namelijk gecast.

Mazino is een Amerikaanse acteur die tot voor kort nog niet echt bekend was bij het grote publiek. Daar kwam door de serie BEEF op Netflix verandering in. Daarin speelde hij de rol van Paul, de broer van hoofdpersonage Danny (Steven Yeun).

In het tweede seizoen van The Last of Us zal Mazino dan weer de rol van Jesse op zich nemen. In de games wordt Jesse beschreven als een betrouwbaar persoon die er alles aan zou doen om zijn gemeenschap te redden. Wanneer we het nieuwe seizoen precies te zien zullen krijgen, valt nog af te wachten.

Meer
Lees meer...