Bratz komt met ‘Mean Girls’-poppen om 20ste verjaardag van de film te vieren

Bratz heeft een bijzondere collectie poppen aangekondigd. Het gaat om poppen die geïnspireerd zijn op de Plastics en Cady van Mean Girls. Het is dit jaar precies 20 jaar geleden dat de film verscheen en dat zal dus niet onopgemerkt voorbij gaan.

Y2K is nog steeds hot and happening. Twee iconen uit de nillies hebben nu een samenwerking aangekondigd. Het gaat om Bratz en Mean Girls die samenwerkten voor vier unieke poppen. Het gaat daarbij uiteraard om Cady en de Plastics: Regina George, Gretchen Wieners en Karen Smith.

Bratz x Mean Girls

Bratz heeft een samenwerking aangekondigd met Mean Girls. De samenwerking bestaat uit vier poppen die gebaseerd zijn op Cady Heron, Regina George, Gretchen Wieners en Karen Smith. De poppen komen elk met twee outfits: een iconische alledaagse outfit én hun verkleedpakjes van Halloween. Ook de verpakking is helemaal in Mean Girls-thema want

“Het is een viering van twee iconische merken”, vertelt Jasmin Larian, creatief directeur van Bratz aan WWD. “Het gaat bij ons allebei om een sterke cast met vrouwelijke personages. De combinatie is magisch, vooral omdat we hem lanceren net voor Halloween en de feestdagen. Het is het perfecte nostalgische cadeau.”

De poppen worden op drie verschillende dagen gelanceerd. De pop van Cady Heron, die 60 dollar zal kosten, zal verkrijgbaar zijn vanaf 3 oktober. (Je weet wel, de dag waarop Aaron Samuels aan Cady vroeg welke dag het was.) De pop van Regina George, die eveneens 60 dollar zal kosten, is beschikbaar vanaf 17 oktober en de set met Gretchen Wieners en Karen Smith, die 100 dollar zal kosten, verschijnt op 31 oktober, aka Halloween. Je kan de poppen kopen via de website bratz.com.

Bekijk hier enkele foto’s van de poppen:

Cady Mean Girls
Bratz
Regina Mean Girls
Bratz
Karen en Gretchen Mean Girls
Bratz
Mean GIrls Bratz
Bratz
Mean Girls halloween bratz
Bratz
burn book mean girls
Bratz
Meer
Lees meer...