‘Liefde voor Muziek’ maakt eerste drie deelnemers nieuw seizoen bekend

De eerste drie deelnemers van het elfde seizoen van Liefde voor Muziek zijn bekend. Het gaat om Maksim Stojanac (26), Luc Steeno (60) en Hooverphonic. Dat meldt HLN.

Na de speciale jubileumeditie met negen terugkerende artiesten, is het volgend jaar weer tijd voor een gewone editie van Liefde voor Muziek. En daarvan zijn nu de eerste drie artiesten al bekend geraakt. De opnames van dat seizoen gaan overigens voor één keer niet door in het buitenland, maar wel aan de Belgische kust.

Maksim Stojanac

Maksim Stojanac is met zijn 26 jaar voorlopig de jongste van de deelnemers van het elfde seizoen van Liefde voor Muziek. Hij brak enkele jaren geleden door als Vince in #LikeMe. Als zanger toonde hij zich een eerste keer aan het brede publiek als Leeuw in The Masked Singer.

Afgelopen jaar brak Maksim Stojanac helemaal door. Met het nummer Ik wil dat je liegt, dat hij samen met Hannah Mae zingt, won hij Zomerhit 2024.

Luc Steeno

Met een carrière van bijna veertig jaar heeft Luc Steeno eigenlijk geen introductie meer nodig. Hij begon zijn loopbaan als imitator van Will Tura, maar zou al snel doorbreken met zijn eigen nummers. Daarmee zou hij veelvuldig op het podium van Tien om te Zien staan.

Enkele van zijn bekendste nummers zijn Ik mis je elke dag, Bel me, schrijf me, Hij speelde accordeon, Mooi zijn alle vrouwen en Zon in je hart. In 1992 won hij de Radio2 Zomerhit.

Hooverphonic

Voor Geike Arnaert wordt het de tweede keer dat ze deelneemt aan Liefde voor Muziek, nadat ze in 2021 in het zevende seizoen al solo te zien was. Deze keer zal ze te zien zijn samen met Alex Callier en Raymond Geerts als Hooverphonic.

Enkele van hun bekendste hits zijn Mad about you, The world is mine en The wrong place. Met dat laatste nummer namen ze ook deel aan het Eurovisiesongfestival in 2021.

Meer
Lees meer...