‘Liefde voor Muziek’: Deze voormalige deelnemers maken hun opwachting in de reünieaflevering

Het tiende seizoen van Liefde voor Muziek zit er zo goed als op. Van dat jubileumseizoen hebben we enkel nog de reünieaflevering te goed. Daarin zullen niet alleen de artiesten van het afgelopen seizoen hun opwachting maken, maar ook enkele andere voormalige deelnemers.

De voorbije weken kregen in Liefde voor Muziek zowel Regi, Laura Tesoro, Clouseau, K3, Johannes Genard van School is CoolSuzan & FreekJasper SteverlinckStan Van Samang als Tourist LeMC een aflevering waarin hun muziek in de kijker stond. Daarmee zit het speciale tiende seizoen, met de terugkeer van negen speciale gasten, er zo goed als op. Gelukkig voor de fans van het programma is er ondertussen al een elfde seizoen aangekondigd.

Maar eerst is het dus tijd om terug te blikken. Dat doen de deelnemers van het afgelopen seizoen met verhalen en foto’s van hun tijd in Frankrijk.

Herinneringen

Daarnaast keren ook enkele andere voormalige deelnemers terug. De voorbije jaren namen maar liefst 62 artiesten deel aan Liefde voor Muziek. In de slotaflevering worden enkelen van hen gevraagd om herinneringen op te halen aan hun seizoen.

Het gaat hier om Christoff uit het eerste seizoen in 2015, Bart Peeters uit het derde seizoen in 2017, Cleymans & Van Geel uit het zevende seizoen in 2021 en Margriet Hermans uit het negende seizoen in 2022. “Wat een herinneringen heb ik aan dat programma. Wàt een souvenirs. Mijn hart begint er sneller van te kloppen”, klinkt Margriet Hermans alvast enthousiast.

De laatste aflevering van Liefde voor Muziek is dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...