‘Liefde voor Muziek’: Deelnemers delen geheimen van achter de schermen

Het tiende jubileumseizoen van Liefde voor Muziek zit er bijna op. Nadat we de voorbije weken alle gasten aan het werk hebben gehoord, is het nog één keer tijd om terug te blikken. Dat doen de artiesten met foto’s van “één beruchte avond in de keuken”.

De voorbije weken kregen in Liefde voor Muziek zowel Regi, Laura Tesoro, Clouseau, K3, Johannes Genard van School is CoolSuzan & FreekJasper SteverlinckStan Van Samang als Tourist LeMC een aflevering waarin hun muziek in de kijker stond. Daarmee zit het speciale tiende seizoen, met de terugkeer van negen speciale gasten, er zo goed als op. Gelukkig voor de fans van het programma is er ondertussen al een elfde seizoen aangekondigd.

Feestje

Maar eerst is het dus tijd om terug te blikken. En dat doen de artiesten in een speciale extra aflevering. Daar gaat het ook over eventuele feestjes in hun Frans verblijf. Wat blijkt? Op één avond hebben ze het samen nogal bont gemaakt tijdens een feestje in de keuken.

Wegwerpcamera

Op dat moment waren de camera’s van Liefde voor Muziek niet aanwezig, maar gelukkig is er Laura Tesoro met wegwerpcamera’s om enkele hilarische momenten vast te leggen. Deze foto’s brengen meteen ook heel wat bijzondere verhalen naar boven.

“Er waren er een paar die hun hart vasthielden toen Laura die enveloppe met foto’s boven haalde. Ik ook, hoor. Ik dacht: Wat gaat daar op staan? Ik wist niet meer wat ik gedaan had!”, is Jasper Steverlinck eerlijk.

Het pijnlijkste verhaal komt echter van Laura zelf. Zij blijkt namelijk een rapoptreden te hebben gegeven toen Macklemore begon te spelen en dat eindigde nogal vervelend.

Bekijk hier het fragment uit Liefde voor Muziek:

De laatste aflevering van Liefde voor Muziek is dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...