‘Liefde voor Muziek’ krijgt nieuw seizoen

Goed nieuws voor de fans van Liefde voor Muziek. Het populaire programma krijgt namelijk een elfde seizoen. Dat heeft VTM zelf bevestigd aan Het Laatste Nieuws.

Het tiende seizoen van Liefde voor Muziek loopt op zijn einde. Het ging hierbij om een jubileumseizoen, waarbij uit alle voorgaande seizoenen telkens één iemand terugkeerde. Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) trokken samen naar Zuid-Frankrijk om er elkaars muziek én het jubileum te vieren.

Nu we dinsdagavond de aflevering rond Tourist LeMC hebben gezien op VTM hebben alle artiesten in de kijker gestaan. Volgende week kan je wel nog kijken naar een slotaflevering met een uitgebreide terugblik. Daarna gaat Liefde voor Muziek even van de buis.

Elfde seizoen

Gelukkig keert het programma in de toekomst terug. VTM bevestigde namelijk dat Liefde voor Muziek minstens nog een elfde seizoen krijgt. Wanneer dat te zien zal zijn en vooral wie de gasten zullen zijn, is voorlopig nog niet bekendgemaakt.

Wat wel geweten is, is dat het programma grotendeels hetzelfde format zal behouden. Opnieuw zullen dus verschillende artiesten samen naar een verblijf trekken in het buitenland om daar elkaars muziek in een nieuw jasje te steken. Dat leverde de voorbije jaren heel wat verrassende covers op en zal dat ook in de toekomst blijven doen.

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...