‘Liefde voor Muziek’: Dit is waarom Tourist LeMC zo weinig te zien was dit seizoen

Dit seizoen trokken negen artiesten richting Zuid-Frankrijk om er het tiende seizoen van Liefde voor Muziek te vieren. Naast de optredens, woonden de artiesten natuurlijk ook samen in een villa. Maar dat verliep voor Tourist LeMC minder vlot.

Vanavond is het tijd voor de allerlaatste aflevering van het tiende seizoen van Liefde voor Muziek. Alle artiesten zijn ondertussen de revue gepasseerd, dus deze aflevering draait volledig rond beelden achter de schermen en andere artiesten die vertellen over hun deelname aan het programma.

Maar daarnaast delen de artiesten van dit seizoen enkele feitjes. Een van die feitjes is dat Tourist LeMC er bij scènes in de villa weinig was. Dat kwam door een ziekte.

Liefde voor Muziek

De voorbije weken kregen in Liefde voor Muziek zowel Regi, Laura Tesoro, Clouseau, K3, Johannes Genard van School is CoolSuzan & FreekJasper SteverlinckStan Van Samang als Tourist LeMC een aflevering waarin hun muziek in de kijker stond.

Daarmee zit het speciale tiende seizoen, met de terugkeer van negen speciale gasten, er zo goed als op. Gelukkig voor de fans van het programma is er ondertussen al een elfde seizoen aangekondigd. Vanavond is er nog een laatste aflevering gezien waarin we achter de schermen duiken.

Zieke Tourist

Daarin vertelt Tourist LeMC dat hij tijdens de opnames ineens ziek was. Daardoor was hij in heel wat scènes niet te zien en in één aflevering zelfs bijna helemaal niet. “Er is één uitzending waarin Tourist niet aan het woord komt en waarin hij zelfs amper in beeld te zien is, maar ik denk niet dat mensen thuis dat gezien of gemerkt hebben”, vertelt Koen Wauters.

Tourist LeMC kan er intussen om lachen en kreeg de allerbeste zorgen in Frankrijk: “Ik werd daar goed gesoigneerd en heb kunnen uitzieken in mijn ‘Montpelliees’ bedje.”

Meer
Lees meer...