‘Babygirl’ met Nicole Kidman krijgt officiële trailer: Kerstfilm met een vleugje ‘Fifty Shades’

De kerstperiode komt eraan en dat betekent dat we weer heel wat kerstfilms mogen verwachten. Een bijzondere titel daarbij is Babygirl met Nicole Kidman. In de romantische thriller speelt Kidman een succesvolle zakenvrouw die een affaire krijgt met een stagiair. Het wordt een gevaarlijke affaire waarbij de machtsverhoudingen tussen de twee worden omgekeerd.

Op kerstdag verschijnt de film Babygirl met Nicole Kidman en Harris Dickinson in de zalen. Hoewel je rond die periode normaal gezien een romantische komedie of een familiefilm zou verwachten, gaat het bij deze film om een heel ander genre.

Babygirl

In de officiële trailer krijgen we te zien hoe Romy (Nicole Kidman) Samuel (Harris Dickinson) ontmoet. Ze komen elkaar eerst toevallig tegen op straat waarbij Samuel erin slaagt om een wilde hond te kalmeren. Vervolgens komen de twee elkaar tegen op de werkvloer, waarbij Samuel zich aanbiedt als stagiair in het bedrijf waarvan Romy CEO is. Ze wordt uiteindelijk ook zijn mentor, waardoor ze nauw met elkaar samenwerken en daarbij springt de vonk over. De twee krijgen een seksuele relatie, waarbij de machtsverhoudingen vanop de werkvloer omgekeerd worden. Maar Romy heeft ook nog steeds een man Jacob (Antonio Banderas) en twee kinderen, die zich van geen kwaad bewust zijn.

Niets aan het plot doet vermoeden dat het gaat om een kerstfilm. Maar aangezien de film zich afspeelt in de kerstperiode en ook in december zal verschijnen, wordt hij toch gezien als een kerstfilm. De film werd al gespeeld op het filmfestival van Venetië en zal op 10 december ook vertoond worden op het filmfestival van Toronto. Op woensdag 25 december verschijnt de film in de Verenigde Staten. Over de Belgische releasedatum is voorlopig nog niets bekend.

Bekijk hier de officiële trailer:

Meer
Lees meer...