Netflix gaat decorstukken en kleding van ‘Sex Education’ veilen

Netflix heeft een interessante veiling aangekondigd. De streamingdienst zal namelijk items uit de populaire reeks Sex Education veilen. De opbrengst zal gaan naar het goede doel Mind, dat zich inzet voor mentale gezondheid.

Iets meer dan een jaar geleden verscheen het vierde en meteen ook laatste seizoen van Sex Education op Netflix. Daardoor heeft Netflix nu nog heel wat decorstukken uit de reeks liggen. Die zal het nu veilen ten voordele van het goede doel. Het gaat om een online veiling, maar er zullen ook fysieke winkels geopend worden in Londen en Birmingham in het Verenigd Koninkrijk.

Sex Education-veiling

Had je altijd willen fietsen op de fiets van Otis (Asa Butterfield) of Eric (Ncuti Gatwa)? Of een van de houten penissen van Jean Milburn op je boekenplank willen zetten? Dan kan je die droom nu werkelijkheid maken, want Netflix zal verschillende items uit de populaire reeks veilen. Heel wat fans vroegen zich al meteen af of de iconische jas van Otis deel zal uitmaken van de veiling. Voorlopig is die nog niet te vinden bij de aangekondigde items. Wat er wel al zeker geveild zal worden, zijn de fietsen van Otis en Eric, een houten penis van Jean, meerdere dassen van het uniform van Moordale, verschillende shame signs, een outfit van Miss Sand (Rakhee Thakrar) en een outfit van Rahim (Sami Outalbali).

De online veiling op eBay wordt op vrijdag 11 oktober om 11 uur Britse tijd, dus 12 uur Belgische tijd, geopend op de website van Mind. De fysieke winkels openen op zaterdag 12 oktober (Londen) en zaterdag 19 oktober (Birmingham) hun deuren om 10 uur Britse tijd.

Bekijk hier enkele van de stukken van Sex Education waarop je zal kunnen bieden:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...