Het laatste seizoen van ‘Sex Education’ staat nu op Netflix

Goed, en minder goed nieuws voor de fans van Sex Education. Het vierde seizoen van de reeks is sinds vandaag namelijk te bekijken op Netflix. Omdat dat meteen ook het laatste seizoen is, moeten we dus afscheid nemen van Otis en de rest van de Moordale-groep.

Sex Education verscheen begin 2019 voor het eerst op Netflix. De reeks was meteen een succes en de twee jaren erna volgde er dan ook een tweede en een derde seizoen. Daarna leek het even alsof de serie een stille dood zou sterven. Op het einde van het derde seizoen moest Moordale Secondary School de deuren moest sluiten. Bovendien lieten heel wat acteurs, waaronder Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola)Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily), weten dat zij sowieso niet zouden terugkeren.

Uiteindelijk kwam er na enige tijd dan toch het verlossende nieuws van Netflix dat Sex Education nog een vierde seizoen zou krijgen, waarmee het verhaal definitief stopt. Daardoor werden meteen ook zeven nieuwe acteurs gecast.

Cavendish Sixth Form College

Die nieuwe gezichten zullen we hoofdzakelijk op twee locaties tegenkomen. Het verhaal van Maeve (Emma Mackey) gaat namelijk verder in de Verenigde Staten, waar ze zal studeren dankzij een beurs die ze kreeg. In haar nieuwe school zal Maeve meteen een bijzondere band ontwikkelen met een prof.

De meeste andere personages – zoals Otis (Asa Butterfield), Eric (Ncuti Gatwa), Ruby (Mimi Keene), Adam (Connor Swindells) en Aimee (Aimee Lou Wood) – trekken dan weer naar de nieuwe school Cavendish Sixth Form College. Daar zal Otis zijn sekskliniek nieuw leven proberen inblazen, al loopt dat niet van een leien dakje door een hardnekkige concurrent.

Meer
Lees meer...