‘Sex Education’: Netflix deelt grappige promoclip in aanloop naar nieuwe seizoen

Morgen, donderdag 21 september, kan je op Netflix terecht voor het vierde en laatste seizoen van Sex Education. Dan kan je eindelijk zien hoe het afloopt met de gekende vrienden van Moordale. In een nieuwe promoclip krijg je hen alvast nog eens allemaal te zien tijdens een aerobicsles.

Sex Education zit er binnenkort op, maar het laatste seizoen zal er anders uitzien dan we gewoon zijn. Zo keren heel wat acteurs, waaronder Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola)Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily) niet meer terug voor het laatste seizoen. Wel zullen er zeven nieuwe gezichten te zien zijn in het vierde seizoen.

Otis, Eric, Ruby, Adam en Aimee

Aangezien op het einde van het derde seizoen Moordale Secondary School z’n deuren moest sluiten, zal de reeks zich nu op andere locaties afspelen. Maeve (Emma Mackey) zit het verst van allemaal, want zij trok naar de Verenigde Staten.

Otis (Asa Butterfield) en Eric (Ncuti Gatwa) trekken dan weer samen naar hun nieuwe school Cavendish Sixth Form College. Hen zie je kort aan het werk in de promoclip van Netflix onder de naam “Let’s get physical“. Daarin krijgen we ook nog Ruby (Mimi Keene), Adam (Connor Swindells) en Aimee (Aimee Lou Wood) te zien. Die laatste zorgt zelfs voor een ongemakkelijk moment op het einde van het filmpje, tot ergernis van Eric

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education verschijnt op donderdag 21 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...