‘Sex Education’: Dit moet je weten voor de start van het vierde en laatste seizoen

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education komt er bijna aan. Vanaf vrijdag 21 september kan je namelijk terecht op Netflix om te weten hoe het afloopt met Otis en de rest van de vertrouwde cast. Om je geheugen even op te frissen over wat er vorig seizoen is gebeurd, komt Jean Milburn (Gillian Anderson) met een handige recap.

Sex Education zit er binnenkort op, maar het laatste seizoen zal er anders uitzien dan we gewoon zijn. Zo keren heel wat acteurs, waaronder Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola)Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily) niet meer terug voor het laatste seizoen. Wel zullen er zeven nieuwe gezichten te zien zijn in het vierde seizoen.

Aangezien op het einde van het derde seizoen Moordale Secondary School z’n deuren moest sluiten, zal de reeks zich nu op andere locaties afspelen. Otis (Asa Butterfield) en Eric (Ncuti Gatwa) trekken bijvoorbeeld naar Cavendish Sixth Form College. Maeve (Emma Mackey) zit dan weer aan de andere kant van de oceaan.

Jean Milburn

Heel wat nieuwigheden dus, maar uiteraard zal alles wat in het derde seizoen gebeurd is nog invloed hebben op het leven van de personages. Omdat die afleveringen al dateren van twee jaar geleden zullen ze niet meer bij iedereen even fris in het geheugen zitten. Daarom deelde Netflix nu een video met Gillian Anderson als dr. Jean Milburn die alle zaken op een rijtje zet.

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education verschijnt op donderdag 21 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...