‘Sex Education’: Netflix lost (deel van de) korte inhoud van de afleveringen van het laatste seizoen

Op vrijdag 21 september verschijnt het vierde en laatste seizoen van Sex Education op Netflix. Daarin zullen we dus te zien krijgen hoe het verhaal van Otis en zijn vrienden eindigt. We kregen eerder al de teaser trailer te zien, maar nu heeft Netflix ook de korte inhoud van de acht afleveringen gelost. Al gaat het wel om een licht gecensureerde versie.

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education verschijnt binnen twee weken op Netflix. Daarom heeft de streamingdienst nu een opvallende teaser gedeeld. Het gaat namelijk om de korte inhoud van de acht aflevering. Maar je moet er zelf een deel van invullen.

Sex Education

Sex Education is bijna terug. Het vierde en meteen ook laatste seizoen van de reeks zal er heel wat anders uitzien dan de vorige seizoenen. Zo keren heel wat acteurs, waaronder  Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola)Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily) niet meer terug voor het laatste seizoen. Wel zullen er zeven nieuwe gezichten te zien zijn in het vierde seizoen.

Maar ook de setting zal veranderen, want op het einde van het derde seizoen was te zien hoe de Moordale Secondary School z’n deuren moest sluiten. De studenten zullen dus op andere scholen te zien zijn en dat is niet meer allemaal samen. Otis (Asa Butterfield) en Eric (Ncuti Gatwa) starten aan Cavendish Sixth Form College. Terwijl Maeve (Emma Mackey) zich aan de andere kant van de oceaan bevindt. Ondertussen moet Otis zich na de bevalling van z’n moeder (Gillian Anderson) ook aanpassen aan zijn nieuwe leven als grote broer.

Korte inhoud

Om ons warm te maken voor het laatste seizoen van Sex Education heeft Netflix nu al de korte inhoud van de acht nieuwe afleveringen gelost. Nu ja, een deel ervan. Het gaat om screenshots van de pagina van Sex Education op Netflix, waarbij je per aflevering een foto en een klein tekstje krijgt over de inhoud van de specifieke aflevering.

Die krijgen we dus al te zien, al is er wel het een en ander gecensureerd. Zo weten we dat Maeve het in de eerste aflevering aan de stok krijgt met *iemand* en dat er iets zal leiden tot een *harige situatie*. In aflevering twee zullen er dan weer problemen komen bij *een populair koppel* en zal Eric *iets* vinden. Ook in de foto’s werden enkele dingen (of zelfs bijna alles) weggekleurd.

Veel wijzer worden we er dus niet uit. Maar het maakt ons wel enthousiast voor de nieuwe afleveringen. Die zullen we dus vanaf donderdag 21 september kunnen bekijken op Netflix.

Bekijk hier de gecensureerde tekstjes:

Bekijk hier nog eens de teaser trailer voor het vierde seizoen van Sex Education:

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education verschijnt op donderdag 21 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...