‘Monster’ seizoen 3 krijgt nieuwe cast, die hint vormen naar inhoud

Na het eerste seizoen over Jeffrey Dahmer en het tweede seizoen over de broers Lyle en Erik Menendez, zal het derde seizoen van de Netflixreeks Monster(s) gaan over seriemoordenaar Ed Gein. We wisten al dat Charlie Hunnam in de huid van de seriemoordenaar zal kruipen, maar nu heeft Netflix nog enkele andere leden van de cast bekendgemaakt en daaruit kunnen we ook al het een en ander afleiden over het plot.

Het tweede seizoen van Monster(s) is sinds vorige maand te vinden op Netflix, maar we weten al dat er ook een derde seizoen zal komen. Netflix maakte zelfs al bekend dat het derde seizoen zal gaan over Ed Gein en dat de hoofdrol gespeeld zal worden door Charlie Hunnam. Nu is er een grote update over het derde seizoen.

Monster seizoen 3

Variety is namelijk te weten gekomen dat Laurie Metcalf (The Big Bang Theory, Lady Bird), Tom Hollander (The White Lotus, Bird Box) en Olivia Williams (An Education, The Crown) ook te zien zullen zijn in het derde seizoen van de reeks. Het is daarbij vooral interessant welke rollen ze zullen spelen. Laurie Metcalf zal de rol van Augusta, de moeder van Ed Gein, spelen. Maar de andere twee acteurs krijgen minder voor de hand liggende rollen.

Tom Hollander zal namelijk Alfred Hitchcock spelen en Olivia Williams zal in de huid van Alma Reville kruipen, de vrouw van Hitchcock. Dit betekent dus dat de reeks niet enkel zal focussen op de moorden van Ed Gein, maar ook op de manier waarop deze moorden een inspiratie vormden voor de legendarische film Psycho van Hitchcock.

Het is nog niet geweten wanneer het derde seizoen van Monster(s) zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer voor Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...