Acht bekende jongeren openen ‘Burger House’ in Gent voor het goede doel

Een team van acht nieuwe gezichten opent vrijdag 22 maart Burger House. Het project sloot zijn eerste seizoen met succes af met 682.000 views. Het initiatief komt ten goede aan JEZ!, een jongerencollectief dat geld inzamelt voor organisaties die zich inzetten voor jongeren in Vlaanderen en Brussel.

Burger House opent zijn deuren van vrijdag 22 maart tot donderdag 28 maart op Nederkouter 50 in Gent. De jongeren worden bijgestaan door chef-kok Loïc van Impe, die alles in goede banen moet leiden. Voor diegenen die niet kunnen wachten om te proeven, kunnen er reserveringen worden gemaakt vanaf maandag 18 maart om 17 uur.  

Het programma is vanaf zaterdag 23 maart, elke dag om 19 uur exclusief te zien op VTM GO.

Maak hier kennis met de twintigers:

Emilie Vansteenkiste, ex-Miss België

“Ook al heb ik nog nooit in een burgerzaak gestaan, ik hoop dat de klanten er klaar voor zijn. Met mijn horecaskills en halfgare humor ga ik de zaal onveilig maken. Dus, houd je vast, want ik ben gemotiveerder dan ooit! JEZ WE CAN!”

Jietse Pauwaert, content creator

Louise Goedefroy, The Voice-winnares

Arno The Kid, YouTuber

“Burgers maken, gaat geen probleem zijn. Ik heb genoeg Gordon Ramsay en SpongeBob gekeken! Kom dus zeker en vast eens proeven van mijn masterchef skills! Ik kijk ernaar uit om culinaire smaakbommen te (proberen) creëren en ervoor te zorgen dat elke klant naar buiten gaat met een big belly! Een goede sfeer kan natuurlijk niet ontbreken!”

Yung Mavu, rapper

Jonatan Medart, content creator

Jamie-Lee Six, actrice en influencer

Cyra Gwynth, actrice en zangeres

Bekijk de trailer hier:

Meer
Lees meer...