‘All of us Strangers’ eind deze maand te zien op Disney+

Streamingdienst Disney+ voegt eind deze maand opnieuw een geliefde film toe aan de catalogus. Het gaat om All of us Strangers, een romantisch drama met acteurs Andrew Scott en Paul Mescal in de hoofdrol.

Terwijl films als BarbieOppenheimer en Poor Things met de meeste aandacht gingen lopen, waren er dit jaar ook heel wat kleinere films op het grote scherm te zien. Een daarvan is All of Us Strangers, gebaseerd op het boek Strangers van Taichi Yamada.

De film kwam in december uit in de bioscoop en kon zowel op sociale media als op Rotten Tomatoes op heel wat positieve reacties rekenen. Bij die laatste gaat het om een score van 96 procent bij de critici en 91 procent bij de kijkers. Vanaf 24 april kunnen ook de abonnees van Disney+ oordelen, want dan verschijnt de film op de streamingdienst.

All of us Strangers

De film vertelt het verhaal van Adam, gespeeld door Andrew Scott (Sherlock, Fleabag). Hij woont in een appartement in Londen en voelt zich de meeste dagen eenzaam en depressief. Het enige lichtpuntje in zijn leven lijkt zijn buurman Harry, gespeeld door Paul Mescal (Normal People, Aftersun) te zijn. Wanneer Harry hem op een dag aanspreekt, groeien de twee dichter naar elkaar toe en beginnen ze een hartstochtelijke relatie.

Wanneer Harry hem op een ochtend een vraag stelt over een foto van Adams ouders, beslist Adam dat hij moet terugkeren naar zijn ouderlijk huis. Daar wil hij antwoorden vinden op vragen waar hij al sinds zijn jeugd mee worstelt. Wanneer hij in dat huis ook echt zijn ouders, gespeeld door Claire Foy (The Crown) en Jamie Bell (Rocketman, Billy Elliot), aantreft en zij dezelfde leeftijd als hem lijken te hebben, worden dingen pas echt ingewikkeld. Toch gaat hij met hen in gesprek over zijn relatie met Harry en zijn verwachtingen van het leven.

All of us Strangers is vanaf woensdag 24 april te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...