Acteur Paul Mescal was bang om ‘celebrity crush’ Pedro Pascal aan te spreken op set ‘Gladiator 2’

Celebrity’s die zelf fan zijn van andere celebrity’s: het bestaat. Acteur Paul Mescal, die al te zien was in onder andere Aftersun en de serie Normal People, is binnenkort te zien in Gladiator 2 naast The Last of Us-acteur Pedro Pascal. En dat vond Mescal duidelijk een grote eer. In een recent interview vertelt hij dat hij de acteur zelf niet durfde aanspreken.

Een van de meest veelbelovende namen in Hollywood op dit moment is die van Paul Mescal. Zijn carrière begon in 2020 in de bekroonde reeks Normal People en vervolgens was hij ook te zien in Aftersun, waarvoor hij zelfs een Oscarnominatie in de wacht sleepte. Binnenkort is hij dan weer naast actrice Saoirse Ronan te bewonderen in de sciencefictionthriller Foe.

Toch is de Ierse acteur op zijn beurt ook weer fan van heel wat andere acteurs. En daar lijkt Pedro Pascal op dit moment met kop en schouders bovenuit te steken.

Gladiator 2

Mescal speelt in de aankomende film Gladiator 2 de rol van Lucius Verus. Die is in de oorspronkelijke film te zien als kindje, maar zal in de sequel dus al een pak ouder zijn. Lucius is de neef van Commodus en de zoon van Lucilla. De acteur werd al snel aangekondigd, maar later liet de productie ook nog andere bekende namen vallen.

Zo zullen ook onder andere Denzel Washington, Connie Nielsen, May Calamawy (Moon Knight), Lior Raz (Fauda), Derek Jacobi (The King’s Speech), Peter Mensah (300) en Matt Lucas (Wonka) te zien zijn én werd in mei ook Pedro Pascal aangekondigd.

Grote fan

De aankondiging van Pascal was niet alleen voor de fans goed nieuws. Want ook Paul Mescal leek dus grote fan te zijn van de The Last of Us-acteur. Zo groot zelfs, dat hij de acteur niet durfde aanspreken. Dat vertelt hij in een interview met Esquire. “Ik was echt te bang om naar hem toe te gaan”, klinkt het. “Uiteindelijk is hij zelf naar mij gekomen en ging alles vanzelf. Ik kan echt niet wachten om nog meer tijd met hem door te brengen.”

Op dit moment liggen de opnames van Gladiator 2 stil door de stakingen in Hollywood, maar toch zou het resultaat in 2024 al in de zalen te zien moeten zijn. Of dat ook zo zal blijven, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...