Amerikanen ontdekken Lidl voor het eerst en zijn zwaar onder de indruk

Lidl
Isopix

Dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn, zijn dat duidelijk niet voor iedereen ter wereld. Want Amerikanen zijn ondergedompeld in de wondere wereld van … de Lidl en die zien ze echt als het walhalla.

Dat wij Europeanen verschillen van Amerikanen is nu nog maar eens duidelijk geworden. Supermarkten zien er aan de andere kant van de Grote Oceaan namelijk heel wat anders uit dan hier in Europa.

Lidl

Bij ons is Lidl uiteraard een doodnormale supermarkt, maar voor Amerikanen is het iets heel bijzonder. Dat blijkt uit een TikTok die viraal gaat. In het filmpje is te zien hoe een Amerikaanse de warenhuisketen Lidl ontdekt en duidelijk onder de indruk is van wat ze te zien krijgt.

Vooral het feit dat er een brood- en banketafdeling is in de supermarkt slaat de Amerikanen met verstomming. Daarnaast zijn ze ook onder de indruk van de wekelijkse afprijzingen en de prijs van een stokbrood.

Bekijk hier de TikTok:

Viraal

De video werd opgepikt op TikTok en ging daarna ook rond op Twitter, waardoor hij helemaal viraal ging. Het waren daarbij vooral de Europeanen die verbaasd waren over het feit dat Amerikanen zo verbaasd waren over iets simpel als de Lidl.

Het filmpje haalde op TikTok al meer dan 789.000 views, maar het is vooral op Twitter dat het filmpje massaal bekeken werd. Daar heeft het nu al meer dan 3,8 miljoen views en werd de tweet met het filmpje al meer dan 150.000 keer geliket en meer dan 40.000 keer geretweet.

Gesponsorde artikelen