‘Avatar The Last Airbender’ staat nu op Netflix

De langverwachte live-actionremake van Avatar: The Last Airbender is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. De reeks, die uit acht afleveringen bestaat, zorgt alvast voor heel wat reacties op sociale media.

De animatiereeks Avatar: The Last Airbender is een van de best beoordeelde series ooit met een zeer trouwe fanclub. Na een geflopte film in 2010 besloot Netflix in 2018 om een nieuwe poging te wagen om de reeks te herwerken tot een live-actionserie. Fans reageerden daarop zeer gemengd. Sommigen waren zeer enthousiast, anderen vooral ongerust.

De eerste reacties op Avatar: The Last Airbender blijken diezelfde sfeer te hebben. Sommige fans zijn meteen fan van de Netflixreeks, anderen hebben wel veel kritiek. Recensies zijn dan ook enorm uiteenlopend. De makers van de live-actionserie hebben sommige zaken uit de originele reeks weggelaten, iets wat veel fans jammer vinden. De landschappen en de effecten krijgen dan weer wel heel veel complimenten.

Aang

Avatar: The Last Airbender vertelt het bekende verhaal van de jonge Aang, de laatste levende luchtmeester. Nadat de vuurnatie aanviel, is er in Asiatic geen vrede meer tussen de vier elementen. De enige hoop voor de wereld is dat er een nieuwe Avatar opstaat die alle elementen beheerst en zo de vuurnatie kan verslaan. Aang is die Avatar en hij zal het dus met zijn vrienden moeten opnemen tegen Fire Lord Ozai, Prince Zuko, Princess Azula en de rest van de vuurnatie.

 Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...