‘Bake Off Vlaanderen’ krijgt eerste teaser

Dit najaar kunnen we op Play4 opnieuw kijken naar een nieuw seizoen van Bake Off Vlaanderen. Tien bakkers zullen daarin opnieuw het beste van zichzelf geven onder het toeziend oog van presentator Wim Opbrouck en juryleden Regula Ysewijn en Herman Van Dender. Hen krijgen we nu al te zien in een teaser voor het nieuwe seizoen.

Celebrity Masterchef Vlaanderen gaat z’n finaleweek tegemoet, maar fans van kookwedstrijden hoeven niet lang te treuren. Dit najaar zal Bake Off Vlaanderen namelijk al weer terugkeren voor het zevende seizoen. En dat seizoen heeft nu al een hilarische teaser gekregen.

Bake Off Vlaanderen

In de eerste teaser voor het zevende seizoen van Bake Off Vlaanderen krijgen we nog geen kandidaten te zien. Maar we worden wel getrakteerd op een heuse circusshow door presentator Wim Opbrouck en juryleden Regula Ysewijn en Herman Van Dender.

Wim is de circusdirecteur van dienst, inclusief rode pitteleer en hoge hoed. Regula waagt zich daarna aan taartschepslikken, Herman tovert een wel heel bijzondere taart uit zijn hoge hoed en Regula wordt uiteindelijk zelfs afgeschoten als een levende kanonskogel. Daarbij zorgt Wim er wel voor dat het kanon goed bebloemd is zodat ze niet blijft steken. Voorlopig krijgen we dus nog geen releasedatum, maar Play4 laat wel weten dat het seizoen van Bake Off Vlaanderen binnenkort van start zal gaan. Daarin zullen we te weten komen wie in de voetsporen zal treden van Axl, die het zesde seizoen won.

Bekijk hier de teaser voor Bake Off Vlaanderen:

Bake Off Vlaanderen zal dit najaar te zien zijn op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...