Left Right
scrollTop top

‘Big Brother’ verwelkomt nog eens drie nieuwe deelnemers


BIg Brother
© VIER

Vandaag zijn er nog eens drie nieuwe deelnemers toegekomen in het Big Brother-huis. Het gaat om de Nederlander Michel en de Vlamingen Julie en Patrick. En die laatste kennen we eigenlijk al een tijdje, al krijgen we nu pas zijn gezicht te zien.

Bij Big Brother worden de bewoners tegenwoordig sneller gewisseld dan onze joggingbroeken tijdens de lockdown. Zo kwamen er vanmiddag opnieuw drie nieuwe deelnemers binnenwandelingen in het Big Brother-huis.

Drie nieuwe bewoners

Door het vertrek van Theo kon het mogelijk rustig worden in het Big Brother-huis. Daarom hebben de makers besloten om hem te vervangen door niet één, niet twee, maar ineens drie nieuwe bewoners.

We maken vanavond (of eerder via de livestream) kennis met de sportieve Nederlander Michel en de Vlamingen Julie en Patrick. Die laatste kennen we eigenlijk al een beetje. Hij zat namelijk in de vierde doos toen Daniëlle, Thomas en Theo drie nieuwe bewoners moesten kiezen. We hoorden toen enkel de stem van Patrick, maar dat was al genoeg om ons duidelijk te maken dat hij niet op z’n mondje gevallen is. Zo noemde Patrick Theo herhaaldelijk (en tot ergernis van Theo) “Leo”. Met zijn 59 jaar is Patrick op slag de nieuwe oudste deelnemer.

Over de andere twee nieuwkomers is voorlopig nog maar weinig bekend.

14 bewoners

Door de komst van Michel, Julie en Patrick is het huis nu stilaan overbevolkt aan het raken. Er wonen nu namelijk al 14 mensen in het Big Brother-huis. Dat belooft.

Big Brother is elke avond om 21.35 uur te zien op VIER.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…