‘Big Brother’: Bekijk hier de exit van Nouchine

Overmorgen weten we wie Big Brother wint. Dat betekent ook dat de finalisten eindelijk bekend zijn. Aan het begin van de week stonden er nog vier kandidaten tegenover elkaar, maar gisteren in de livestream viel Nouchine net voor de finale af. Zij moest het huis verlaten en maakt dus geen kans meer op de groepspot van 60.000 euro.

Op zaterdag, 26 maart 2022, is het tijd voor de grote finale van Big Brother. Dan weten we wie er naar huis gaat met de groepspot. Die finale zal tussen Kristof, Grace en Salar gaan, want Nouchine viel gisteren op de valreep af. De echte fans konden die exit live volgen via de livestream, maar voor sporadische kijkers komt het moment pas deze avond in de aflevering. In een preview is te zien dat Nouchine er vrede mee heeft.

Exit Nouchine

Vanavond nemen de bewoners en kijkers dus officieel afscheid van de 25-jarige Nouchine. In de video is te zien hoe het uiteindelijk tussen haar en Salar gaat, waarna Salars naam op het scherm verschijnt. Hij mocht dus blijven, terwijl Nouchine het huis moest verlaten. Dat is zuur, zo net voor de finale, maar toch vertrok ze met een opgeheven hoofd.

“Ik voel me goed eigenlijk”, vertelde ze aan presentators Peter Van de Veire en Geraldine Kemper na haar vertrek. “Het feit dat ik maar drie dagen mis, maakt alles veel minder erg. Ik wou zoveel mogelijk meemaken, en dat heb ik gedaan.”

Daarnaast kijkt Nouchine ook vooral uit naar het terugzien van haar familie en vrienden. “Ik ben heel benieuwd naar de buitenwereld. Ik ben er klaar voor.” Uiteindelijk wordt het wachten beloond, want ineens komt Nouchine’s vriendje binnen om haar op te halen. Door haar exit blijven er dus maar drie kandidaten meer over. Wie van hen Big Brother zal winnen, dat weten we zaterdag.

Bekijk de exit van Nouchine hier:

Big Brother is elke weekdag om 19.35 te zien op Play4 en online via GoPlay.be. Daar kan je ook 24/7 volgen wat er gebeurt in het huis via de livestream.

Meer
Lees meer...