‘Big Brother’: Verlaat Rob vrijwillig het huis of niet?

Het verhaal van Rob in Big Brother lijkt zo goed als geschreven. De 66-jarige Nederlander heeft het al langer lastig in het huis en lijkt nu vrijwillig te zullen vertrekken. Toch zijn er nog wat twijfels omdat Rob zelf geheimzinnig doet over zijn gesprek in de Dagboekkamer.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacqueline en Chayron zitten er nog tien bewoners in Big Brother. Maar daar moet komend weekend opnieuw iemand van vertrekken. Vanmorgen raakte namelijk bekend dat Charlotte, Ali en Lindsey deze week genomineerd zijn.

Niet genomineerd

Maar daar komt mogelijk nog een extra vertrekker bij. Rob lijkt namelijk meer en meer een vrijwillig vertrek uit Big Brother te overwegen. Hij heeft voortdurend pijn en kan dus vaak niet meedoen aan opdrachten. De Nederlander was aanvankelijk niet van plan om zelf op te stappen uit het huis en vroeg daarom aan zijn medebewoners om hem te nomineren. Op die manier zouden anderen ook minstens een week langer in het huis kunnen zitten.

Maar daar ging Michelangelo, die deze week de Power of Nomination heeft, dus niet op in. Hij besloot het tactisch te spelen in de hoop dat een rechtstreekse concurrent Big Brother moet verlaten.

Dagboekkamer

Rob reageerde aanvankelijk ontgoocheld op dat nieuws waarop hij met Big Brother gaat babbelen in de Dagboekkamer. Veel kijkers van de livestream gingen er daardoor vanuit dat hij had aangegeven vrijwillig het huis te willen verlaten. In dat gevoel zal Rob 24 uur later uit Big Brother stappen.

Of dat echt het geval is, weten we voorlopig nog niet. Na zijn bezoek aan de Dagboekkamer had Rob een gesprek met Michelangelo waarin hij liet weten niets te mogen zeggen. “Maar het komt allemaal goed”, voegde hij eraan toe.

Big Brother is elke weekdag rond 22 uur te bekijken op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je ook 24/7 de livestream van het Big Brother-huis volgen.

Meer
Lees meer...