‘Big Brother’: Rob heeft een opvallende fan

Big Brother duurt dit jaar opnieuw maar 86 dagen. De finale van het huidige seizoen staat namelijk al gepland op zaterdag 1 april. Dan kennen we dus de opvolger van Salar als winnaar van Big Brother 2023. De overgebleven 10 kandidaten krijgen dus nog een maand om zich populair te maken bij elkaar en de kijker. Dat Rob niet bij die populairste hoort, is al even duidelijk. Maar toch kan de Nederlander op een opvallende fan rekenen.

Na het vertrek van JudyChelseaIlseDannyJacqueline en Chayron zitten er nog tien bewoners in Big Brother. Zij maken allemaal nog steeds kans om de finale te spelen op 1 april en daar de geldpot mee naar huis te mogen nemen als winnaar van het programma.

Een van de kanshebbers is nog steeds Rob, die de medebewoners al langer lijkt te irriteren met zijn “eerlijkheid”. Ook op sociale media is Rob niet de populairste, maar toch is er één persoon die hem graag het programma ziet winnen: Gert Verhulst.

“Hij mag winnen”

Dat Rob niet een van de meest geliefde kandidaten van het huidige seizoen van Big Brother is, is al langer bekend. Op sociale media wordt hij de “brombeer” genoemd en ook zijn uitspraken zijn vaak het onderwerp van gesprekken online. Zo hebben meerdere kijkers zelfs al aan de zender gevraagd om Rob het huis uit te sturen door zijn aanhoudende racistische en ongepaste opmerkingen.

Ondertussen zit de 66-jarige Nederlander nog steeds in het spel, al heeft hij eerder wel aangegeven dat hij er klaar mee is. Toch vindt presentator en tv-maker Gert Verhulst dat hij het programma mag winnen. Dat liet hij gisteren vallen in zijn programma De Tafel van Vier. Daarin was presentatrice Tatyana Beloy te gast. Zij vertelde aan Gert dat ze had gehoord dat hij grote fan was van het programma en vroeg hem naar zijn favoriet.

“Van mij mag Rob winnen”, klonk het. “Wij zijn fans. Rob, volhouden!”. Toch sluipt er ook een beetje sarcasme in Gerts toegeving. “De vraag is altijd wat z’n volgende kwaal wordt en of hij er nog wel levend uitkomt.”

Bekijk het fragment hier:

Meer
Lees meer...