Billie Eilish moest bijna in therapie voor Justin Bieber-obsessie

Lang voor Billie Eilish zelf een superster was, was ze – net zoals zovelen – een enorme fan van Justin Bieber. Ondertussen zijn we enkele jaren later en is Billie Eilish misschien wel een grotere naam dan Justin Bieber. De twee hebben zelfs al samengewerkt en dat dat voor Billie een levensdroom was die in vervulling ging, is nu nog maar eens bevestigd.

De Bieberfever was een fenomeen zo’n tien jaar geleden. En iemand die hem flink te pakken had, was Billie Eilish. We hadden al foto’s gezien van Billies kamer vol poster van Justin Bieber, maar blijkbaar ging haar obsessie nog een stukje verder.

Urenlang huilen

Billies mama Maggie was te gast in de podcast me & dad radio van Billie en haar papa Patrick. Daar kwam haar obsessie met Justin Bieber ter sprake. Billie was vooral een enorme fan van de clip van As Long As You Love Me, die uitkwam in 2012. “Ik herinner me die video heel goed”, zo sprak de mama van de zangeres. “Ik weet nog hoe Billie erover sprak. Ze was enthousiast dat het uitkwam en dan beleef ze maar huilen en huilen.”

“Iedereen kent ondertussen wel het hele ‘Billie-Justin Bieber-ding’, maar dit nummer maakte er een groot deel van uit”, zo besluit mama Maggie. Billie geeft ook toe dat de video een grote impact op haar maakte. “Ik keek naar de muziekvideo en zat gewoon te huilen.”

Therapie

De obsessie met Justin Bieber en in het bijzonder de videoclip van As Long As You Love Me ging zelfs zo ver dat Billies mama eraan dacht om hulp in te schakelen. “We hebben overwogen om je in therapie te laten gaan omdat je zoveel pijn had door Justin Bieber”, zo vertelde ze in de podcast tegen haar dochter.

Maar gelukkig is de obsessie met Justin Bieber ondertussen al een beetje gaan liggen en is Billie er zelfs in geslaagd om samen te werken met haar grote idool. Of ze het droog kon houden toen ze hoorde dat ze ging samenwerken met Justin, is natuurlijk wel de vraag.

Bekijk hier de beelden van de eerste echte ontmoeting van Billie Eilish en Justin Bieber:

Meer
Lees meer...