BTS houdt hilarisch ‘Crosswalk Concert’ met James Corden

De Koreaanse boysband BTS was enkele weken geleden te gast bij The Late Late Show with James Corden. Daar gaven ze een interview en een optreden, maar ze namen ook een Crosswalk Concert op. En dat werd nu eindelijk uitgezonden.

Naast Carpool Karaoke is ook Crosswalk Concert ondertussen uitgegroeid tot een regelmatig terugkerende rubriek in The Late Late Show with James Corden. Crosswalk Concert begon eigenlijk als Crosswalk The Musical waarbij verschillende musicals, zoals The Greatest Showman en Frozen, opgevoerd werden op het grote kruispunt aan de studio’s van CBS, waar The Late Late Show opgenomen wordt. Maar eerder gaf ook Harry Styles al een optreden op het kruispunt en nu was het de beurt aan BTS.

Crosswalk Concert

BTS was onlangs in de Verenigde Staten om hun vier eerste liveconcerten sinds 2019 te houden. Het zevental stond vier avonden op rij in een uitverkocht SoFi Stadium in Los Angeles, maar vond tijdens hun verblijf ook nog tijd om langs te gaan bij James Corden, of hoe die zichzelf heeft gedoopt: ‘Papa Mochi’. Het interview en de optredens van BTS van de nummers Butter en Permission To Dance werden al uitgezonden in de afgelopen weken, maar nu was het tijd voor het laatste segment dat het zevental had opgenomen: het Crosswalk Concert.

Tijdens het Crosswalk Concert van BTS heeft James Corden “het grootste podium ter wereld” geregeld voor de Koreaanse wereldsterren. Al zijn RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook het daar niet helemaal mee eens. Ze maken daarbij nuttig gebruik van hun taalbarrière om hun frustraties te uiten. Het zevental brengt vervolgens wel hun drie Engelstalige hits: Butter, Permission To Dance en Dynamite tijdens een hectisch en hilarisch Crosswalk Concert.

Bekijk hier het volledige Crosswalk Concert van BTS:

Bekijk hier het interview van BTS in The Late Late Show with James Corden:

Bekijk hier de optredens van Butter en Permission To Dance:

Meer
Lees meer...