BTS kondigt vier nieuwe concerten aan in Las Vegas

De Zuid-Koreaanse boyband BTS heeft opnieuw vier concerten aangekondigd. Het gaat opnieuw om vier shows op één locatie in de Verenigde Staten. Na Los Angeles in december 2021 trekt het zevental nu naar Las Vegas. Daartussen zal BTS ook nog drie keer te zien zijn in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul.

Het houdt niet op voor BTS. Precies een week na de aankondiging van hun drie concerten in Seoul, Zuid-Korea, heeft de groep nu ook nieuwe concerten bevestigd in de Verenigde Staten.

Las Vegas

BTS zal vier shows houden in het Allegiant Stadium in Las Vegas. De shows gaan door op vrijdag 8 en zaterdag 9 april en een week later op vrijdag 15 en zaterdag 16 april. Het stadium heeft een capaciteit van 65.000.

Het zal opnieuw gaan om concerten van de ‘Permission To Dance On Stage’-tour. In oktober 2021 hield de groep een eerste concert onder die naam. Toen ging het om een online concert, waarbij geen publiek toegelaten was. In december stond BTS dan vier dagen in het SoFi Stadium in Los Angeles met dezelfde tour en in maart is het de beurt aan Seoul, waarna BTS dus opnieuw naar de Verenigde Staten trekt.

Niet toevallig

De datum en locatie van de vier concerten is niet geheel toevallig. De Grammy’s werden dit jaar verplaatst van eind januari naar 3 april 2022. BTS heeft ook dit jaar een nominatie beet en zal dus ook aanwezig zijn op de uitreiking. Aangezien ze op dat moment dus al in Las Vegas zijn, zullen ze in de dagen na de Grammy’s hun eigen optredens geven.

Een leuk detail daarbij is dat de shows in Las Vegas live gevolgd zullen kunnen worden vanuit de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Dat is de exacte locatie waar op 3 april 2022 de Grammy’s uitgereikt zullen worden.

Ook vanuit ons land zal je het laatste concert live kunnen meevolgen via een online stream. Het gaat om het concert van zaterdag 16 april dat doorgaat om 11.30 uur Belgische tijd.

Cinemazalen

Volgende maand staat BTS drie avonden in hun thuisbasis Seoul in Zuid-Korea. Het tweede van die drie concerten, dat op zaterdag 12 maart, zal live gevolgd kunnen worden in cinemazalen over de hele wereld. In België gaat het om alle filialen van Kinepolis.

Enkele van die zalen zijn al uitverkocht, maar er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar via de website van Kinepolis.

Meer
Lees meer...