‘Celebrity MasterChef’: Jury komt al meteen met extra opdracht voor kandidaten

Volgende week gaat er een nieuw seizoen van Celebrity MasterChef van start op Play4. In de kookwedstrijd nemen tien bekende Vlamingen het tegen elkaar op in een ultieme kookstrijd. De kandidaten en juryleden werden eerder al bekendgemaakt en om nu écht af te tellen naar de start, deelt Play4 alvast een eerste video.

MasterChef is zonder twijfel een van de bekendste kookprogramma’s ter wereld. Ondertussen was het in meer dan 60 landen te zien en ook in Vlaanderen was meer dan tien jaar geleden ontzettend populair. Volgende week, vanaf maandag 4 september, komt Play4 dus terug met een nieuwe versie en daarin zullen de kandidaten het allesbehalve makkelijk krijgen.

Celebrity MasterChef

Enkele weken geleden maakte Play4 bekend dat het Celebrity MasterChef zou terugbrengen in het najaar. Bij die bekendmaking hoorden ook al meteen enkele klinkende eerste namen. Zo wisten we al dat presentatrice Cath Luyten, dj Hakim Chatar, influencer Sarah Puttemans en komiek William Boeva zouden deelnemen.

Later volgden met radiopresentatrice Linde Merckpoel, acteur Wim Willaert, actrice Lynn Van den Broeck, zanger Bent Van Looy, regisseur Charlie De Wulf en galerijhouder Boris Devis nog eens zes namen. Zij zullen dus vanaf volgende week te zien zijn in een nieuw seizoen.

Extra opdracht

In een eerste lange clip krijgen we alvast te zien hoe de jury, die bestaat uit chefs Nick Bril, Inge Waeles en Michaël Rewers, de kandidaten een extra opdracht geeft bovenop de normale. Ze krijgen namelijk een kwartier extra om hen ook nog van een amuse te voorzien.

Dat zorgt bij Lynn Van den Broeck, die Viv speelt in Thuis, en Linde Merckpoel alvast voor extra zenuwen. “Ik zat op schema, maar toen kwam die tweede opdracht binnen”, klinkt het bij Lynn. Ook Linde zat met een dubbel gevoel: “Ik heb net tijd genoeg om dit te doen … en dan kwam er nog iets.” Hoe de opdracht precies afloopt, krijgen we vanaf maandag 4 september te zien.

Bekijk de clip van Celebrity MasterChef hier:

Celebrity MasterChef is vanaf maandag 4 september te zien op Play4.

Meer
Lees meer...