‘Chantal’ krijgt derde seizoen, opnames gestart

Goed nieuws voor de fans van Chantal! Er komt namelijk een derde seizoen. Daarin zal actrice Maaike Cafmeyer natuurlijk terugkeren in de hoofdrol, maar zullen er ook enkele nieuwe gezichten hun intrede doen. De opnames zijn ondertussen al gestart.

Na het succes van Eigen Kweek kreeg het personage Chantal Vantomme haar eigen reeks. Begin dit jaar werd het tweede seizoen van Chantal uitgezonden en ook dat kon opnieuw op heel wat interesse rekenen. Het is dan ook geen verrassing dat VRT 1 met een derde seizoen zal komen. Daarvoor werken ze opnieuw samen met Streamz. Wanneer het seizoen zal uitkomen, is niet bekend.

Derde seizoen

In het derde seizoen is het leven van Chantal (Maaike Cafmeyer) grondig veranderd: ze vormt nu een koppel met Arne. Daar zijn wat verrassende voordelen aan voor haar, maar Chantal leeft voor haar werk en daar heeft de huiselijke Arne (Steven Mahieu) het moeilijk mee. Bovendien ontdekt de puberende Emma (Anna-Marie Missoul) dat het ook wel nadelen heeft om een zorgzame en bezorgde vaderfiguur in huis te hebben.

Het politieteam wordt in het nieuwe seizoen versterkt door juf Els (Julie Delrue): zij krijgt er een job als administratieve kracht, en zorgt er al snel voor dat de sfeer op het bureau helemaal omslaat. Naast haar persoonlijke problemen ontfermt Chantal zich met haar team opnieuw over alle misdaden in de streek: inbraak, moord, chantage, vandalisme, burenruzies.

Nieuwe namen

Acteurs Maaike Cafmeyer, Dries Heyneman, Mathias Sercu, Steven Mahieu, Yves Degryse, Patricia Kargbo, Anna-Marie Missoul, Zouzou Ben Chikha, Wim Opbrouck, Benoit Dorné, Bert Huysentruyt en Kurt Defrancq zullen voor het derde seizoen terugkeren.

Zij krijgen versterking van enkele nieuwe namen zoals Lize Feryn, Robin Keyaert, Kurt Van Eeghem, Gunter Lamoot, Serge-Henri Valcke, Wim Stevens en Ilse De Koe.

Meer
Lees meer...